Scoop: Η σκηνή με τον πρίγκιπα Άντριου που αηδίασε το κοινό
«Χρειαζόταν πραγματικά να το δούμε...;»

Πρεμιέρα στο Netflix έκανε το Scoop, η δραματική ταινία για το πώς το BBC απέσπασε την εκρηκτική συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου για τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Τζέφρι Επστάιν, με τους τηλεθεατές να μένουν σοκαρισμένοι από μία «περιττή» (όπως ανέφεραν) στιγμή στην ταινία.

Το Scoop αφηγείται την ιστορία της διαβόητης συνέντευξης στο Newsnight που, το 2019, είδε τον πρίγκιπα Άντριου να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Στην εν λόγω σκηνή παρακολουθούμε τον πρίγκιπα Άντριου να βλέπει τη συνέντευξή του, τη στιγμή που αποφασίζει να κάνει ένα μπάνιο. Ο πρίγκιπας προσπαθεί να χαλαρώσει, ωστόσο το κινητό του τηλέφωνο χτυπάι επανειλημμένα στο άλλο δωμάτιο. Βγαίνοντας από το μπάνιο, η κάμερα δείχνει στη συνέχεια τον γυμνό πισινό του από πίσω.

Η σκηνή, σύμφωνα με τον Independent, άφησε αηδιασμένους τους τηλεθεατές.

«Χρειαζόταν πραγματικά να δούμε τον γυμνό πισινό του πρίγκιπα Άντριου;» αναρωτήθηκαν πολλοί τηλεθεατές, με τον δημοσιογράφο Rob Lownie να προσθέτει: «Ο Rufus Sewell είναι πολύ καλός- το σενάριο είναι πολύ αυτοσαρκαστικό- η προβολή του πισινού του πρίγκιπα Άντριου είναι πολύ περιττή».

Να σημειωθεί ότι ο Rufus Sewell μίλησε για τη στιγμή, αποκαλύπτοντας ότι φόρεσε προσθετικό πισινό για τη σκηνή.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;