Shaya: «Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά» (BINTEO)
Shaya: «Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει. Και από ‘κει και πέρα όλα καλά»

 

 

 

 

 

Τη Shaya υποδέχθηκαν στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Η γνωστή pop τραγουδίστρια έκανε μία αναδρομή στην προσωπική και την επαγγελματική της πορεία, περιγράφοντας στιγμές από τις «Hi-5», τον ρατσισμό που βίωσε ακόμη και μέσα στη δισκογραφία, ενώ εξομολογείται και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο παρελθόν, ούσα σε κακοποιητική σχέση.

«Εγώ, όταν μου είπαν τι έγινε (σ.σ στους Αγίους Αναργύρους), έπαθα σοκ. Δεν μπορώ να το πιστέψω και να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς. Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτή η κτητικότητα, το ότι κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει», περιγράφει η Shaya.

«Ευτυχώς είχα πολύ καλούς φίλους που με βοήθησαν. Και η κολλητή μου είναι ψυχολόγος, οπότε μπορούσα να τα συζητήσω όλα αυτά, της τα έλεγα και μου έλεγε: όχι, φύγε από αυτή την κατάσταση. Εσύ μπορεί να μη μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει», αφηγείται η τραγουδίστρια.

«Το καμπανάκι που μου χτύπησε και είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν. Αυτός ο άνθρωπος με κρατάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για αυτή την κατάσταση, οπότε ξύπνησα μια μέρα και είπα: τέλος, θα φύγω», παραδέχεται η Shaya αμέσως μετά.

«Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει. Και από ‘κει και πέρα όλα καλά», καταλήγει στην προσωπική της ιστορία η Shaya.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;