Sin Boy: Ποιος είναι ο λόγος που διέγραψε το «Mama» από το Youtube - Ο ίδιος δίνει την απάντηση
Sin Boy: Έδωσε συνέντευξη σε γνωστό Youtuber και μίλησε για την επιτυχία του «Mama»


Ο Sin Boy έδωσε συνέντευξη σε γνωστό Youtuber και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την επιτυχία του «Mama» αλλά και για την ξαφνική εξαφάνιση του από το Youtube.

«Ο λόγος που έχει χιτ το Mama ήταν η χορογραφία με το τιμόνι! Δεν ήταν το τραγούδι, αλλά ο χορός που έγινε challenge, και η χορογραφία έγινε viral. Και το κομμάτι ήταν dope, πάρα πολύ, αλλά το άκουγε ο κόσμος για να βγάλει τη χορογραφία» είπε αρχικά.

«Αυτοί στράβωσαν μαζί μου επειδή εγώ έσβησα το Mama. Ο λόγος που στράβωσα εγώ μαζί τους, είναι ο εξής: τους λέω παιδιά αυτό το πρότζεκτ έχει δύο εκδοχές. Εγώ θέλω τα καλύτερα, θέλω τον καλύτερο ηχολήπτη, τον καλύτερο σκηνοθέτη, θέλω να βγάλουμε moves που δεν υπάρχουν στο ελληνικό rap game.Τα μοιραζόμαστε δια τέσσερα για να βγει όσο πιο γαμάτο, και ό,τι βγει μετά είναι δια τέσσερα, ή τα πληρώνω όλα εγώ, και το κομμάτι είναι δικό μου! Και μου λένε, δικό σου το κομμάτι, πλήρωσε τα όλα εσύ. Δεν το πίστευαν το κομμάτι, μου έλεγαν τι είναι αυτό ρε μπρο. Όταν έσβησα το κομμάτι, έσβησα το δικό μου κομμάτι» σημείωσε στη συνέχεια.

«Χρεώθηκα, ζήτησα δανεικά, έπεσα πολύ χαμηλά για να καταφέρω να ανέβω ψηλά. Και μετά αυτοί λέγανε ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΣ; Κι όταν εγώ τους παρακάλαγα να γίνει το κομμάτι μας, και όχι μου, τότε τι λέγανε; Εν τέλει ήταν το κομμάτι μου το ΜΑΜΑ, αλλά αυτό ήρθε με ένα τίμημα» κατέληξε ο Sin Boy.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;