Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή»
«Ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο»

 

Το πρωί της Πέμπτης (4/4) ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το «My Style Rocks» και όχι μόνο.

«Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω γιατί με κούραζε η τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει πότε πέρασαν 7 χρόνια. Πλέον, μού φαίνεται κανονικό. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο. Ήθελε πάντα ένα χειρισμό. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε. Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά» είπε αρχικά ο αγαπημένος κριτής και σχεδιαστής μόδας.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε πως του έχουν του έχουν κάνει πρόταση να συμμετέχει στο «Survivor» και στη «Φάρμα» ως παίκτης.

«Πριν χρόνια μου είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι, είχα πρόταση και για τηλεοπτικό πάνελ» αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής.

Έπειτα, αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως τον κορόιδευαν στο σχολείο για το επίθετο του, αλλά και για το μέλλον του.

«Ο πατέρας μου έλεγε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο εμένα λένε Κουδουνάρη, ενώ οι άλλοι έχουν παρόμοια επίθετα. Βλέπω πράγματα μπροστά, έχω επιθυμίες και στόχους για τα επόμενα χρόνια αλλά είμαι και της τελευταίας στιγμής. Θέλω να γίνω καλύτερος στην δουλειά μου, να έχω έμπνευση και την υγεία μου εγώ και η οικογένειά μου» κατέληξε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;