Eurovision 2024: Ανατροπή με τα προγνωστικά - Ποια χώρα βρίσκεται πλέον στην κορυφή
Eurovision 2024: Αλλαγές στις πρώτες θέσεις βλέπουν οι στοιχηματικές - Σε τι θέση είναι η Ελλάδα;

Μέχρι πριν από μερικές ημέρες, η Κροατία ήταν το απόλυτο φαβορί για τη Eurovision 2024. Η χώρα με το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τους eurofans και βρισκόταν στην πρώτη θέση στα προγνωστικά για περισσότερο από έναν μήνα. Όμως, πλέον έχουμε μία μεγάλη ανατροπή.

Η χώρα που απειλεί την Κροατία για την πρωτιά στην φετινή διοργάνωση, δεν είναι άλλη από την Ελβετία.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το τραγούδι της χώρας με τίτλο «The Code» από τον 23χρονο Nemo, πλέον έχει εκτοξευθεί στην κορυφή του πίνακα των προγνωστικών από τις στοιχηματικές εταιρείες με πολλούς να θεωρούν πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει.

Αλλαγές υπάρχουν και στην υπόλοιπη δεκάδα των προγνωστικών για τη Eurovision 2024. Η Ελλάδα “έπεσε” μία θέση και από την 7η θέση, έχει κατέβει στην . Η Μαρίνα Σάττι βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έγινε γνωστό πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (2/4).

Η Ιταλία, μετά τις αλλαγές στην κορυφή, έχει υποχωρήσει και αυτή στην 3η θέση και η Ολλανδία με το «Europapa» σκαρφαλώνει σιγά σιγά και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση. Την κορυφαία πεντάδα, σύμφωνα με τις στοιχηματικές, συμπληρώνει η Ουκρανία με το τραγούδι «Teressa & Maria», που και αυτό έχει βρει θερμή υποδοχή από τους eurofans.

Eurovision 2024

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;