Μαρίνα Σάττι: Διέκοψε προσωρινά τις πρόβες για τη Eurovision - Πένθος για την τραγουδίστρια
Η Μαρίνα Σάττι σταμάτησε τις πρόβες για τη Eurovision 2024 καθώς έχασε τον πατέρα της μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Την Τρίτη (3/4) έγινε γνωστό πως η Μαρίνα Σάττι έχασε τον πατέρα της μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το τραγικό συμβάν έγινε ένα μήνα πριν την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision 2024.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», οι πρόβες για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού διακόπτηκαν προσωρινά λόγω του πένθους της τραγουδίστριας. Παράλληλα, η τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την δισκογραφική εταιρεία της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη στηρίζει.

Η Μαρίνα Σάττι θα βρίσκεται στη σκηνή του Μάλμε της Σουηδίας όταν θα γίνει το μνημόσυνο για το πέρας των 40 ημερών από τον θάνατο του πατέρα της.

Μαρίνα Σάττι: Πώς γνωρίστηκαν οι γονείς της;

Η τραγουδίστρια βρισκόταν σε περίοδο προετοιμασίας προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στον πατέρα της και είχε περιγράψει την γνωριμία των γονιών της. Η ίδια είχε πει:

«Η μαμά μου γεννήθηκε στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είναι από το Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Η ιστορία τους είναι συγκινητική, αν σκεφτώ σε πόσα πράγματα πήγαν κόντρα εκείνη την εποχή για να ευδοκιμήσει αυτός ο έρωτας. Θαυμάζω πολύ τη μαμά μου γι’ αυτό, νομίζω ότι αυτόν τον ατίθασο χαρακτήρα από εκεί τον έχω πάρει. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιώ και λέω “ουάου, μαγκιά”»

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», η Μαρίνα Σάττι πρόσθεσε:

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που είδε η γιαγιά μου στη ζωή της. Δεν ήταν εξοικειωμένη με αυτή την εικόνα, υπήρχαν ανασφάλειες, αλλά η μαμά μου έκανε αυτό που ήθελε. Ο μπαμπάς μου σπούδαζε εδώ Ιατρική»

 

Σε ποια θέση διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024 – Τι δείχνουν τα προγνωστικά

Το τραγούδι «ZARI» έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τους eurofans συγκεντρώνοντας αθροιστικά πάνω από 9,2 εκατ. προβολές στο YouTube. Το επίσημο βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2024 έχει αναρτηθεί σε τρία κανάλια της πλατφόρμας – στο κανάλι της ΕΡΤ, στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι και στο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού.

Παράλληλα, στο Spotify, το τραγούδι της Ελλάδας για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού σημειώνει αξιόλογη πορεία καθώς έχει καταφέρει να καταγράψει πάνω από 5,2 εκατ. streams.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στην τρίτη θέση εμφάνισης στον Β’ Ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι στοιχηματικές δίνουν τη χώρα μας να βρίσκεται μέσα στην τελική δεκάδα της Eurovision 2024, ενώ έχει πέσει από την 7η θέση και πλέον είναι στην 8η της τελικής κατάταξης.

Eurovision 2024

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
16'
0 - 0
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
14'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;