Νικόλας Ραπτάκης:  «Το βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι δεν μου αρέσει, είναι παρατραβηγμένο το κιτς»
Νικόλας Ραπτάκης: «Μας είχαν πει από την αρχή στην ελληνική αποστολή ότι πάμε για… πέταμα. Δεν είχαμε λεφτά»

 

 

 

 

 

 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, έκανε ο Νικόλας Ραπτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη μακροχρόνια συνεργασία του με την Άννα Βίσση, την εμπειρία του από τη Eurovision του 2014 και τα talent shows, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του και για το φετινό τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

«Η συνεργασία με την Άννα κρατάει τόσα χρόνια, περνάμε τόσο καλά και γι’ αυτό δεν φεύγω. Ως συνεργάτης είναι ιδιαίτερη, είναι η Άννα Βίσση και περιμένεις τα πάντα. Ό,τι και να κάνει δεν θα με σοκάρει. Πολλές φορές ξεχνιόμαστε ότι είναι εκείνη. Έχει πολύ χιούμορ, είναι μια χαρά», ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Ραπτάκης.

«Όλη η εμπειρία της Eurovision, από την ελληνική διοργάνωση μέχρι τον τελικό, ήταν όλο σαν ψέματα. Δεν συμμετείχε η Κύπρος, δεν συμμετείχε η Βουλγαρία. Μας είχαν πει από την αρχή στην ελληνική αποστολή ότι πάμε για… πέταμα. Δεν είχαμε λεφτά, δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα», πρόσθεσε.

«Οπότε πήγαμε για να περάσουμε καλά και αυτό έγινε. Θα το ξανάκανα… τώρα, αυτή τη στιγμή», είπε ακόμη ο Νικόλας Ραπτάκης.

«Η Μαρίνα μου αρέσει πάρα πολύ, την ξέρω χρόνια και πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν μου αρέσει η αισθητική του βίντεο κλιπ. Καταλαβαίνω τι πάει να γίνει με το στοιχείο του καλτ αλλά νομίζω ότι είναι λίγο παρατραβηγμένο το κιτς. Δεν είναι μόνο αυτό η Ελλάδα», απάντησε ο Νικόλας Ραπτάκης για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision.

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για την επικείμενη επιστροφή του The Voice, όπου είπε: «Είναι το χειρότερο talent show για μένα. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα talent shows που είναι επικεντρωμένα στην κριτική επιτροπή. Το θέμα είναι να είναι επικεντρωμένα στον καλλιτέχνη που πάει να γεννηθεί».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;