Ντάνι Άλβες: Αποφυλακίστηκε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ
Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ελεύθερος θα αφεθεί ο Ντάνι Άλβες, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει μετά την καταδικαστική απόφαση για τον βιασμό νεαρής κοπέλας.

Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα είχε ζητήσει την προσωρινή αποφυλάκισή του, κάτι που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, με τον Άλβες να μένει ελεύθερος όταν πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η δέσμευση των δύο διαβατηρίων του (ισπανικού και βραζιλιάνικου), ώστε να μην μπορεί να φύγει από την Ισπανία. Επιπλέον, το Δικαστήριο της Βαρκελώνης απαγορεύει στον Άλβες να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση 1.000 μέτρων από αυτήν, τον χώρο εργασίας της ή τα μέρη που συχνάζει η νεαρή γυναίκα. Ούτε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της με οποιοδήποτε μέσο μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

 

Ο Ντάνι Άλβες έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία. Από την πλευρά της, η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;