Eurovision 2024: Ανεβαίνει στις στοιχηματικές το «ZARI» - Σε ποια θέση βρίσκεται (πλέον) η Ελλάδα
Eurovision 2024: Το «ZARI» και η Μαρίνα Σάττι βρίσκονται μέσα στην τελική δεκάδα σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες - Τα φαβορί για τη νίκη

Άνοδο στις στοιχηματικές εταιρείες σημειώνει τις τελευταίες ημέρες η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024. Το τραγούδι «ZARI» της Μαρίνας Σάττι φαίνεται να έχει καταπλήξει τους eurofans και τους Ευρωπαίους.

Το τραγούδι «ZARI» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μπορεί να έχει έχει φέρει ανάμεικτες αντιδράσεις στην Ελλάδα, όμως στο εξωτερικό φαίνεται να έχει αγαπηθεί. Το τραγούδι σταδιακά σημειώνει επιτυχία και τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης από eurofans.

Από την δέκατη θέση που ήταν την Πέμπτη, πλέον έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση των στοιχηματικών εταιρειών. Σύμφωνα με αυτές, στην πρώτη θέση είναι η Κροατία ενώ στις επόμενες θέσεις είναι η Ουκρανία και η Ιταλία. Την κορυφαία δεκάδα κλείνει η Γαλλία, ενώ η Κύπρος βρίσκεται μόλις στην 24η θέση.

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την ελληνική συμμετοχή

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» υπογράφουν η ίδια η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer ενώ τους στίχους μαζί της έγραψαν οι VLOSPA, OGE και Solmeister. Το βράδυ της Πέμπτης, 7 Μαρτίου, παρουσιάστηκε και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με το οποίο θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ευρώπη, μέχρι την τελική φάση του διαγωνισμού, τον ερχόμενο Μάιο, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου 2024, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία.

Από κλήρωση έχει καθοριστεί σε ποιον από τους δύο ημιτελικούς θα ψηφίσει το κοινό των έξι χωρών που προκρίνονται κατευθείαν στον μεγάλο τελικός.

Στον Β’ Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 θα διαγωνιστεί η Ελλάδα. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση. Μαζί της στο ίδιο γκρουπ θα είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία, μεταξύ άλλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;