Μαρίνα Σάττι: «Είχατε και στο χωριό σας reggaeton;»
Τι δίνουν τα στοιχήματα για το τραγούδι της

Η Μαρίνα Σάττι, με live της στο Instagram, ανέλυσε το τραγούδι «Zari» που θα ερμηνεύσει στην Eurovision 2024, και απάντησε σε όλους όσοι της άσκησαν κριτική τις τελευταίες ημέρες, ότι αντιγράφει δημοφιλείς σταρ της reggaeton.

Μία από τις σταρ της reggaeton, που έχει διαχρονικά κατηγορηθεί ότι αντιγράφει η Μαρίνα Σάττι, είναι η Rosalia με την Ελληνίδα εκπρόσωπο της Eurovision να απαντάει το εξής: «Που μου είχατε και στο χωριό σας το reggaeton».

Η Μαρίνα Σάττι, εμφανώς ενοχλημένη για το σημείο που κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι reggaeton, απαντάει πως ο ρυθμός είναι ελληνικός παραδοσιακός και πρόκειται για τον «Συρτό».

Μάλιστα τραγουδάει πάνω από τον ρυθμό του τραγουδιού της το τραγούδι «Γλύκα, γλύκα, γλυκειά μου» που έγινε γνωστό από την Έφη Θώδη.

@_video.creator She is so iconic 😍🏆🇬🇷@SATTI #eurovisionsongcontest #foryou #eurovision #marinasatti #zari #fyp #esc2024 #viral ♬ Liar – Silia Kapsis

Μαρίνα Σάττι: Τι δίνουν τα στοιχήματα για το τραγούδι της

Με καλή φόρα κυλά μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και εξωτερικό το «Zari» της Μαρίνας Σάττι. Μπορεί το τραγούδι να προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και το κοινό να το υποδέχθηκε με διφορούμενα σχόλια φαίνεται όπως ότι αρέσει και σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στις τάσεις του youtube έχει ξεπεράσει στην Ελλάδα τις 2.000.000 προβολές κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε και στις θεάσεις στο Youtube της Κύπρου ενώ έχει μπει και στο top 20 άλλων Ευρωπαϊκών χωρών όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία και η Σουηδία. Ανοδικές τάσεις παρουσιάζει το τραγούδι και στα στοιχήματα. Ξεκίνησε από την 16η θέση λίγο μετά την παρουσίασή του και πλέον βρίσκεται στην 14η θέση και με ανοδικές τάσεις.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο από εδώ και πέρα θα παίξει η πρώτη πρόβα όταν πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Πάντως στην ελληνική αποστολή αλλά και στη Δημόσια Τηλεόραση ευελπιστούν σε μια καλή θέση στην τελική κατάταξη της χώρας μας με στόχο την είσοδο στην πρώτη 10άδα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός συνεχίζει να δουλεύει εντατικά για τη σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπλήξεις και εντυπωσιακά σκηνοθετικά ευρήματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;