Όσκαρ 2024: Το αστείο του Τζίμι Κίμελ για τις ερωτικές σκηνές στο Poor Things και η αντίδραση της Emma Stone
Το Poor Things είναι γνωστό για τις συχνές σεξουαλικές σκηνές που περιέχει, πράγμα που ο Τζίμι Κίμελ δεν άντεξε να μην αναφέρει.

Η βραδιά της 96ης τελετής απονομής των Όσκαρ, εκτός από λάμψη, περιείχε και πολύ χιούμορ, με τον Τζίμι Κίμελ να αναλαμβάνει την παρουσίαση.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, φυσικά και δεν παρέλειψε να «πειράξει» τους παρευρισκόμενους. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και η Έμα Στόουν, η οποία μάλιστα, δεν φάνηκε να εκτιμά το χιούμορ του.

Λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής των βραβείων, ο παρουσιαστής έκανε ένα αστείο, σχετικά με τις ερωτικές σκηνές που περιλαμβάνει η ταινία «Poor Things».

Συγκεκριμένα, στην οθόνη πίσω του προβλήθηκε ένα βίντεο με σκηνές από τις ταινίες που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Σε αυτές, ήταν και η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, όπου πρωταγωνιστεί η Έμα Στόουν.

Το Poor Things είναι γνωστό για τις συχνές σεξουαλικές σκηνές που περιέχει, πράγμα που ο Τζίμι Κίμελ δεν άντεξε να μην αναφέρει.

 

Λίγο αφότου προβλήθηκε το βίντεο με τις ταινίες, ο Τζίμι Κίμελ είπε: «Αυτά ήταν όλα τα μέρη του Poor Things που μας επιτρέπεται να δείχνουμε στην τηλεόραση», αναφερόμενος στις σκηνές σεξ.

Η Έμα Στόουν δεν φάνηκε ωστόσο, να γελάει με το αστείο του. Η ηθοποιός εθεάθη σε βίντεο να κουνάει το κεφάλι της, ενώ λέει στον διπλανό της: «Τι μαλ****».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
71'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
70'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
1'
48 - 66
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;