Όσκαρ 2024: Ποιος είναι ο viral σκύλος που «έκλεψε» την παράσταση;
Αν και ο Μέσι δεν ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, έφυγε από το φετινό Φεστιβάλ των Καννών με ένα ανεπίσημο τρόπαιο: το Palm Dog.

Η 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2024 ολοκληρώθηκε με πολλή λάμψη και εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ενώ τα βραβεία δόθηκαν στα αδιαφιλονίκητα φαβορί.

Το «Oppenheimer» κατέκτησε 7 χρυσά αγαλματίδια, ενώ το «Poor Things» απέσπασε 4 βραβεία.

Οι viral στιγμές της λαμπερής βραδιάς ήταν πολλές, με συγκινητικές ομιλίες, πολύ backstage αλλά και παραλειπόμενα που δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Και μπορεί να ήταν πολλές οι διασημότητες που παρέλασαν από τα φετινά Όσκαρ, αλλά ένας απίθανος σταρ έκλεψε την παράσταση, τουλάχιστον για μια σύντομη στιγμή: Ο σκύλος-ηθοποιός Μέσι, που πρωταγωνίστησε στην «Ανατομία μιας πτώσης».

 

Ο ταλαντούχος σκύλος έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο κοινό των Όσκαρ, καθώς κάθισε μεταξύ των καλεσμένων και των θεατών, κερδίζοντας ακόμη και ένα νεύμα επιδοκιμασίας από τον σταρ της Barbie, Ράιαν Γκόσλινγκ, όταν εθεάθη να «χειροκροτεί» τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Σε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, οι κάμερες εστίασαν στο διάσημο σκυλάκι, το οποίο έμοιαζε να «χειροκροτεί» τον Αμερικανό ηθοποιό μετά τη νίκη του για τον Καλύτερο Β’ Ανδρικό Ρόλο για το «Oppenheimer».

 

Ενώ οι εικόνες από τα παρασκήνια αποκάλυψαν ότι η στιγμή είχε σχεδιαστεί έξυπνα με τη χρήση δύο ψεύτικων ποδιών, αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν τη χαρά τους για την εμφάνιση του γαλλικού σκύλου, με έναν να χαιρετίζει το χαριτωμένο σκυλί ως τον «αληθινό» σταρ της φετινής τελετής.

Σε ένα βίντεο μάλιστα ο Ράιαν Γκόσλινγκ χαμογελάει βλέποντας τον σκύλο να δείχνει… κομψός με το παπιγιόν του.

 

«Ο Μέσι, παρόλο που είναι σκύλος, μπορεί να έδωσε την παράσταση της χρονιάς στην “Ανατομία μιας πτώσης”», αστειεύτηκε ο οικοδεσπότης Τζίμι Κίμελ για το 7χρονο Border Collie από τη Γαλλία.

O Μέσι καθόταν με την προπονήτρια και ιδιοκτήτριά του Laura Martin καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής.

H αιφνιδιαστική παρουσία του τράβηξε γρήγορα την προσοχή των θεατών, με πολλούς να εκφράζουν τη χαρά τους που είδαν το σκυλί καθώς και να σχολιάζουν την αντίδραση του Ράιαν Γκόσλινγκ απέναντί του.

Αν και ο Μέσι δεν ήταν υποψήφιος για Όσκαρ, έφυγε από το φετινό Φεστιβάλ των Καννών με ένα ανεπίσημο τρόπαιο: το Palm Dog.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;