Ο YouTuber μιλάει για τις κακοποιήσεις των ΑμεΑ: «Δεν τους βαρούσα με κακία»
Ο 35χρονος YouTuber παραδέχθηκε πως ξέφυγε η κατάσταση στις μεταδόσεις του.

 

 

 

Μέσα από τη φυλακή μιλάει για πρώτη φορά ο 35χρονος γνωστός YouTuber, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση ΑμεΑ που γινόντουσαν σε live μετάδοση στο διαδίκτυο.

Ο 35χρονος YouTuber μίλησε στο Star και αναφέρθηκε στην περίπτωση ενός θύματος, που τον καταγγέλλει για βιαιοπραγία, τονίζοντας πως «ποτέ δεν τον βάρεσα με κακία, αλλά το έκανα για να συμμορφωθεί και να συνέλθει, να τον σοκάρω και να είναι μαζί μας».

«Καλώς ή κακώς, σε πρώτη φάση δεν έφτασα να ασκήσω βία σ’ αυτό το άτομο. Τα πράγματα ξεκίνησαν αρχικά πάρα πολύ όμορφα, ο οποίος παρουσιάστηκε ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών και μετά ήθελε να γίνει τράπερ» τόνισε για ένα από τα θύματα, που τον καταγγέλλον.

«Από την άλλη ερχόταν σε άθλια κατάσταση, πείραζε κόσμο, δεν έλεγχε τον εαυτό και χρησιμοποιούσα κάποιες μεθόδους με αγάπη και όχι με μίσος» σημείωσε, επίσης.

YouTuber: Μετά από λίγο ξέφυγε η κατάσταση

Συνεχίζοντας, ο 35χρονος YouTuber παραδέχθηκε πως «μετά από λίγο ξέφυγε η κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι επί των πραγμάτων, εγώ σταματούσα πριν ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση».

«Θεωρητικά η βούλησή τους δεν προσμετράται» τόνισε για τα υπόλοιπα άτομα, που ερχόντουσαν στο σπίτι του.

«Δεν ένιωσαν ούτε κακοποίηση, ούτε τίποτα. Μετανιώνω γιατί ξεκίνησε κάτι ως πλάκα και κατέληξε να χοντρύνει. Γι’ αυτό αποφάσισα μετά τις διακοπές να αλλάξω περιεχόμενο του καναλιού. Έχει ανέβει το βιοτικό τους επίπεδο» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;