Προθεσμία για να απολογηθεί στον youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ live
Παρά τις σοκαριστικές εικόνες, ο Hayate αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσης

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 35χρονος youtuber ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ΄επάγγελμα και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων.

Ο youtuber κακοποιούσε ΑμεΑ στα social media ενώ ο ίδιος είχε οικονομικό όφελος από τα χρήματα που έδιναν οι θεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο youtuber αρνείται τις κατηγορίες, λέει πως δεν τίθεται θέμα εκμετάλλευσης, πως υπήρχε συναίνεση και διατηρεί επιφυλάξεις αν πρόκειται πραγματικά για άτομα με νοητική στέρηση.

«Δεν απολογήθηκε σήμερα, θα απολογηθεί τη Δευτέρα γιατί συμφωνάσαμε με την ανακρίτρια ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από τον κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη» δήλωσε η Αννα Μαρία Φίλιππα, δικηγόρος του κατηγορούμενου για κακούργημα youtuber.

Υπενθυμίζεται ότι δύο θύματα του youtuber είχαν μιλήσει στην κάμερα για τον τρόπο που δρούσε ο κατηγορούμενος. «Με χτυπούσε πάρα πολύ άσχημα, παντού, σε όλο μου το σώμα. Δεν έχει εκμεταλλευτεί μόνο εμένα και τον Πάνο αλλά και πολλά ακόμα άτομα. Ανήλικα κορίτσια από 15-17 χρονών, τούς έδινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τις πήγαινε στο δωμάτιό του», αποκάλυψε ένα από τα θύματα του. Ενώ είχε προσθέσει ότι ο youtuber «έχει χτυπήσει πολλά άτομα. Πλήρωναν οι haters μέχρι 200 ευρώ για να μας χτυπήσουν».

Όσον αφορά τη σύλληψη του youtuber, o 35χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στην Αθήνα από αστυνομικούς του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας λίγα λεπτά μετά από άλλη μία αποτρόπαια προβολή σε βάρος δύο ατόμων με αναπηρία λόγω νοητικής στέρησης τα οποία οι αστυνομικοί κατόπιν εισαγγελικής εντολής μετέφεραν σε δομή φιλοξενίας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;