Youtuber συνελήφθη - Κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media
Συνελήφθη σήμερα στην Αττική ένας 35χρονος YouTuber που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη ΑμεΑ.

Συνελήφθη σήμερα στην Αττική ένας 35χρονος YouTuber που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη ΑμεΑ, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Ο YouTuber τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023 διατηρούσε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ΑμΕΑ, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πράξεις αυτές συνιστούσαν συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες ζητούσαν θεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή ροή, πληρώνοντας το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Ο 35χρονος YouTuber συνελήφθη στο σπίτι του από αστυνομικούς του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 σκληροί δίσκοι και 4 κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;