Καταγγελία από μητέρα θύματος του Youtuber: «Εξευτελιστικά και με σεξουαλικό περιεχόμενο τα βίντεο»
«Ο Αρχηγός άρχισε να βγάζει κάτι βιντεάκια με την κόρη μου, εξευτελιστικά με σεξουαλικό περιεχόμενο και την κορόιδευαν»

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η δράση γνωστού Youtuber, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση ΑμεΑ και συνελήφθη χθες (06/02) για «εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων».

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα αδύναμα ή με αναπηρία και μετέδιδε τις εικόνες σε ζωντανή σύνδεση, στο διαδίκτυο, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος.

«Δεν μπορείς να αντιδράσεις κιόλας εύκολα. Έβλεπα να πιέζουν μια κοπέλα να κάνει… με διάφορους εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ του Star νεαρή που συναναστρέφονταν με τον Youtuber.

Σημαντικές καταγγελίες έκανε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μια γυναίκα η οποία προσπάθησε να σώσει την ΑμεΑ κόρη της από τα δίχτυα του «Αρχηγού», όπως είναι το διαδικτυακό παρατσούκλι του Youtuber.

«Ο Αρχηγός άρχισε να βγάζει κάτι βιντεάκια με την κόρη μου, εξευτελιστικά με σεξουαλικό περιεχόμενο και την κορόιδευαν. Της έριξαν έναν αλήτη δίπλα της, της έκανε άσχημα πράγματα, τα οποία τα έδειχναν. Πάλεψα πολύ για να ξεφύγουμε από αυτόν τον άνθρωπο», εξομολογήθηκε η μητέρα της νεαρής.

 

 

 

 

Οργή για τον Youtuber

Από τη μεριά της η γυναίκα, που έπεσε θύμα του Youtuber, είπε στο Star: «Με εκμεταλλεύτηκαν με το χειρότερο τρόπο. Ο ένας με χάιδευε στο στήθος, την κοιλιά και με φίλαγε χωρίς τη θέλησή μου. Εγώ το μόνο που ήθελα είναι να έχω φίλους, αυτό ήθελα μόνο στη ζωή μου».

Σε βάρος του Youtuber ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ επάγγελμα και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων με τα οποία συνοικούσε. Να σημειωθεί ότι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι τα άτομα συμμετείχαν με τη συναίνεσή τους και εκφράζει επιφυλάξεις για το κατά πόσο τα άτομα που πρωταγωνιστούσαν στα βίντεο είναι ΑμεΑ.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;