Κρατερός Κατσούλης: «Δεν αισθάνθηκα ότι έπρεπε να απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση»
Κρατερός Κατσούλης: «Φέτος δεν κάνω τηλεόραση γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα»

 

 

 

 

 

 

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση, αλλά και τα παιδιά του.

«Δεν με αφορά να ξανακάνω ζωντανή καθημερινή εκπομπή. Το έχω φυλαγμένο ως ένα κεφάλαιο πάρα πολύ χαρούμενο και ενδιαφέρον. Φέτος δεν κάνω τηλεόραση γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν αισθάνθηκα ότι πρέπει να απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν με πήρε τηλέφωνο για την ταινία που ετοιμάζει. Από την τηλεόραση δεν λείπει κανένας μας, δεν είμαστε τόσο σπουδαίοι», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς, αλλά τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Οι ισορροπίες δεν άλλαξαν μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις παιδιά, δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου, υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να ανταπεξέλθεις αμέσως».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;