Μαρίνα Σάττι: Δεν έχουμε βρει ακόμη τι θα φορέσω στη Eurovision
Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision θα γίνει σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου

 

 

 

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ετοιμάζονται για τη Eurovision έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρόβες.

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα», ότι η «πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλά». Όταν ρωτήθηκε, αν ισχύει ότι στη χορογραφία έχει τρεις χορευτές, εκείνη απάντησε θετικά.

Στην πορεία, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε ότι, πιστεύει και ελπίζει πως ο κόσμος θα ενθουσιαστεί όταν ακούσει το τραγούδι της Eurovision.

«Το γούρι μου είναι οι άνθρωποι που έχω στην ομάδα. Δεν έχουμε βρει ακόμα τι θα φορέσω. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και έθνικ. Έχω τον πιο τοπ χορογράφο στον κόσμο» δήλωσε τέλος, η Μαρίνα Σάττι.

Πριν από μερικές μέρες, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» κι αποκάλυψε πως της πήρε μια εβδομάδα, μέχρι να απαντήσει θετικά στην πρόταση για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, αλλά ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη και έμπειρη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν της έγινε η πρόταση, δεν ήταν αμέσως θετική.

 

 

 

«Φέτος όταν μου πρότειναν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό, το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Αφού το συζήτησα και με τους κοντινούς μου ανθρώπους ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα να γίνει», ανέφερε.

Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα γίνει σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;