Στέλιος Κουδουνάρης: Θα ντύσει τη Σίλια Καψή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision;
Στέλιος Κουδουνάρης: «Πλέον το My Style Rocks είναι μέρος της ζωής μου. Είναι επτά χρόνια, περνάω πάρα πολύ ωραία»

 

 

 

 

 

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μιλά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, απαντώντας στις φήμες που τον θέλουν να είναι αυτός που θα επιμεληθεί ενδυματολογικά τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision.

«Το συζητάμε, θα δούμε. Δεν έχω πει ακόμα το τελικό ναι και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Ό,τι έχει να κάνει βέβαια με την Κύπρο με ενδιαφέρει και με τιμάει ως πρόταση. Το βλέπω πολύ προσωπικά και πατριωτικά αλλά παίζουν πολλά ρόλο: το τραγούδι, η χορογραφία, η γενική συνθήκη», δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Η Μαρίνα Σάττι μου αρέσει πάρα πολύ αλλά στη Eurovision είναι πολύ συγκεκριμένες οι συνθήκες και οι παράγοντες. Οπότε δεν μπορώ να σας δώσω μία συγκεκριμένη απάντηση για το πώς θα την έντυνα, εάν μου γινόταν πρόταση», απάντησε ο γνωστός σχεδιαστής σε σχετική ερώτηση.

«Πλέον το My Style Rocks είναι μέρος της ζωής μου. Είναι 7 χρόνια, περνάω πάρα πολύ ωραία και χαίρομαι που έχω φέτος αυτή την παρέα. Γνωριζόμασταν άλλωστε από πριν και με την Έβελυν και με τον Λάκη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Κουδουνάρης, ενώ θεωρεί την Βίκυ Καγιά ως την πλέον καλοντυμένη παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;