Δημήτρης Κοργιαλάς: «Πολλές φορές με έχει φέρει δημοσιογράφος σε δύσκολη θέση και έχω κάνει μήνυση»
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Δεν πήγα να δω τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη να τραγουδάει το Άξιον Εστί… ψάρευα» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός απαντά για την πρόσφατη παρεξήγηση που προκάλεσε ένα διαδικτυακό του σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ρωτήθηκε τόσο για τον Σάκη Ρουβά όσο και για το ενδεχόμενο να τον δούμε στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality show.

«Πολλές φορές με έχει φέρει δημοσιογράφος σε δύσκολη θέση και έχω κάνει και μήνυση κιόλας, εννοείται… σε πολύ άσχημη θέση. Αυτό το μικρόφωνο να κοπανιέται στο κεφάλι μου για να απαντήσω σε ερώτηση», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Δεν πήγα να δω τον Σάκη Ρουβά στη Νέα Σμύρνη να τραγουδάει το Άξιον Εστί… ψάρευα. Και γιατί να μην το κάνει, δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποιο απαγορευτικό; Κάποιος του έδωσε τη σκηνή για να το κάνει», απάντησε ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Πήγαινα και είδα μία αφίσα, που δεν κατάλαβα ο καημένος ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, γιατί νόμιζα ότι διαφημίζει κάποιο ρούχο. Και μετά είπα: αμάν, ο Αργυρός είναι!», πρόσθεσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για το επίμαχο περιστατικό με τον συνάδελφό του.

«Ίσα-ίσα, το παιδί, όταν έπαιζα με τη Βίσση, άνοιγε το πρόγραμμα. Τον ήξερα πολύ καλά. Είναι πολύ καλό παιδί, από πολύ καλή οικογένεια και σε αυτό που κάνει έχει δουλέψει πολύ», σχολίασε στη συνέχεια.

«Δεν υπήρχε περίπτωση καμία να προσβάλλω εγώ άνθρωπο. Εγώ προσέβαλα την αισθητική της αφίσας. Θα πήγαινα σε κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality show αλλά με άλλους όρους. Δεν μου αρέσει που στις πρωινές εκπομπές τσακώνονται μεταξύ τους», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
50'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
50'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;