Όσα θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο
Όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε αυτό το μήνα στο Netflix.

Σήμερα είναι Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ήδη μετράμε αντίστροφα για την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου. Άλλωστε, για πολλούς ο Ιανουάριος έμοιαζε σχεδόν ατελείωτος. Ο νέος μήνας, λοιπόν, αναμένεται να φέρει πολύ και ενδιαφέρον νέο υλικό στο Netflixτο οποίο για ακόμη αναμένεται να μας «χαρίσει» μεγάλες στιγμές με νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Πάμε να δούμε τι θα δούμε αυτό τον μήνα!

Οι σειρές που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2024

Let’s talk about CHU

Υπόθεση:  Η vlogger Τσου Άι χρησιμοποιεί το κανάλι της για να μιλάει ανοιχτά για το σεξ. Στην πραγματικότητα όμως το θέμα αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο.

Έρχεται στις 2 Φεβρουαρίου.

Luz: The Light of Heart

Υπόθεση:  Η θαρραλέα μαθήτρια Λους, μεγαλωμένη από μια καλόκαρδη οικογένεια Καϊνγκάνγκ, ξεκινά παρέα με την πυγολαμπίδα της ένα ταξίδι για να μάθει την αλήθεια για τις ρίζες της.

Έρχεται στις 7 Φεβρουαρίου.

One Day (Μίνι σειρά)

Υπόθεση: Για την ιστορία η πλοκή ακολουθεί την ζωή της Έμας και του Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών. Ξεκινώντας από την ημέρα που γνωρίστηκαν, η οποία είναι η ημέρα της αποφοίτησής τους, και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία, η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους, βλέπουμε την εξέλιξη των ίδιων, καθώς και της μεταξύ τους σχέσης.

Έρχεται στις 8 Φεβρουαρίου.

Alpha Males

Υπόθεση: Οι φίλοι Πέδρο, Λουίς, Ραούλ και Σάντι νιώθουν αμήχανα στον κόσμο των χειραφετημένων γυναικών και προσπαθούν να προσαρμοστούν, ο καθένας με τον δικό του ασυνάρτητο τρόπο. Η ισπανική κωμική σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της!

Έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.

A Killer Paradox

Υπόθεση:  Όταν ένας ακούσιος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας συνηθισμένος νεαρός παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

Έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Good morning, Veronica

Υπόθεση:  Ενώ κυνηγά ένα αρπακτικό από μια σελίδα γνωριμιών, μια αναξιοποίητη αστυνόμος ανακαλύπτει ένα ζευγάρι με ένα φρικτό μυστικό και έναν ιστό συνωμοσίας που το κρατά κρυφό.

Έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου.

AlRawabi School For Girls

Υπόθεση:  Στο υψηλού κύρους Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι, τα εκφοβισμένα και περιθωριοποιημένα κορίτσια καταστρώνουν επικίνδυνα σχέδια για να εκδικηθούν αυτές που τις βασανίζουν. Έρχεται η δεύτερη σεζόν της σειράς.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Ready, Set, Love

Υπόθεση:  Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ραγδαία μείωση του ανδρικού πληθυσμού, μια ανεπιτήδευτη γυναίκα συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών που διοργανώνει η κυβέρνηση.

Έρχεται στις 15 Φεβρουαρίου.

Avatar: The Last Airbender

Υπόθεση:  Τα τέσσερα έθνη του κόσμου ζούσαν κάποτε αρμονικά, όταν ο Άβαταρ, κυρίαρχος των τεσσάρων στοιχείων, διατηρούσε την ειρήνη μεταξύ τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν το έθνος της Φωτιάς εξαπέλυσε επίθεση και εξολόθρευσε τους Νομάδες του Αέρα, γεγονός που αποτέλεσε το πρώτο βήμα των μαχητών της φωτιάς για την κατάκτηση του κόσμου.

Το «Avatar: The Last Airbender» ακολουθεί έναν νεαρό Νομάδα του Αέρα, τον Άανγκ, καθώς ξυπνάει σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από τον πόλεμο. Μαζί με τους νέους του φίλους, Σόκα και Κατάρα, ξεκινά μια αποστολή γεμάτη δράση για να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ο επόμενος Avatar.

Οι ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2024

Home Alone

Υπόθεση: Στην κλασική πια χριστουγεννιάτικη ταινία βλέπουμε τον νεαρό Κέβιν Μακάλιστερ, τον οποίο έχουν ξεχάσει μόνο στο σπίτι οι δικοί του φεύγοντας για τις γιορτές. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με φοβερούς διαρρήκτες.

Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου.

Home Alone 2

Υπόθεση: Ο Κέβιν Μακάλιστερ επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνος στο σπίτι- είναι μόνος στη Νέα Υόρκη! Ο μικρός Κέβιν βρίσκεται μόνος στη Νέα Υόρκη με αρκετά μετρητά και πιστωτικές κάρτες για να αναστατώσει τη μεγαλούπολη.Εκεί βρίσκονται οι διαβόητοι ληστές που έχουν βρει άγριους μπελάδες με τον Κέβιν και προετοιμάζονται για μια μεγάλη ληστεία. Ο Κέβιν θα τους υποδεχτεί ξανά βάζοντάς τους σε νέους μπελάδες, and the rest is history!.

Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου.

Εγώ, ο Απαισιότατος

Υπόθεση: Σε μια ήσυχη γειτονιά κάπου στα προάστια, με φροντισμένους κήπους και ολόλευκους φράχτες υπάρχει ένα μαύρο, επιβλητικό σπίτι με ένα μυστικό! Είναι το καταφύγιο του πανούργου Γκρου και των μικρών, τετραπέρατων, σκανδαλιάρικων ακολούθων του, minions. Ο Γκρου είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τον κόσμο και να γίνει ο πιο γνωστός Κακός του πλανήτη. Έτσι, σχεδιάζει να κλέψει το φεγγάρι, αλλά δυσκολεύεται να το κάνει όταν αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία χαριτωμένα ορφανά κοριτσάκια που βάλθηκαν να τον κάνουν τον Σούπερ… μπαμπά αντί για τον Σούπερ κακό.

Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου.

Ashes

Υπόθεση:  Από μια μεθυστική φαντασίωση σε μια επικίνδυνη σχέση, η ζωή μιας πλούσιας παντρεμένης γυναίκας καταστρέφεται ανεπανόρθωτα όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

Έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Firestarter

Yπόθεση: Ένα κορίτσι με πυροκινητικές ικανότητες πέφτει θύμα απαγωγής από μία μυστική κυβερνητική οργάνωση, στόχο της οποίας είναι να μετατρέψει το κορίτσι με τις ικανότητες σε ένα ζωντανό υπερόπλο. Πρόκειται για τη δεύτερη και πιο πρόσφατη κινηματογραφική μεταφορά του βιβλιου του Στίβεν Κινγκ.

Έρχεται στις 12 Φεβρουαρίου.

Kill Me If You Dare

Υπόθεση:  Ένα νικητήριο λαχείο έχει σοβαρές συνέπειες για ένα ζευγάρι παντρεμένων, όταν αρχίζουν να καταστρώνουν σχέδια για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο για το χρηματικό έπαθλο.

Έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου.

A Soweto Love Story

Υπόθεση:  Απεγνωσμένη να παντρέψει τους τρεις γιους της, μια μητέρα υπόσχεται το σπίτι της σε όποιον πει πρώτος το “ναι”, ξεκινώντας έναν αγώνα δρόμου με τερματισμό την εκκλησία.

Έρχεται στις 13 Φεβρουαρίου.

Players

Υπόθεση: Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη με ένα έξυπνο “σύστημα” για εφήμερα ραντεβού ερωτεύεται ένα από τα φλερτ της. Αντί να παίξει μαζί του, θα καταφέρει να τον κρατήσει;

Έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου.

The Heartbreak Agency

Υπόθεση:  Όταν ένας δύσπιστος δημοσιογράφος συμμετέχει απρόθυμα σε μια θεραπεία για ραγισμένες καρδιές για τις ανάγκες ενός άρθρου, ανοίγει την καρδιά του στην ψυχοθεραπεύτριά του.

Έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου.

Through My Window: Looking At You

Υπόθεση:  Η Ρακέλ και ο Άρες στην τρίτη ταινία δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, αν και βγαίνουν πλέον με άλλα άτομα. Θα μπορέσουν να τα ξαναβρούν παρά τις πιέσεις των οικγενειών τους στο τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της ιτορίας τους;

Code 8: Part II

Υπόθεση: Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

Έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου.

Τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2024

Lover, Stalker, Killer

Υπόθεση:  Σε αυτό το ντοκιμαντέρ ένας μηχανικός δοκιμάζει για πρώτη φορά το online dating και συναντάει μία γυναίκα που πάει την εμμονή της στα άκρα.

Έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Αϊνστάιν και η βόμβα

Υπόθεση:  Τι συνέβη αφότου ο Αϊνστάιν έφυγε από τη Γερμανία; Μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου, αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο μυαλό μιας βασανισμένης ιδιοφυΐας.

Έρχεται στις 19 Φεβρουαρίου.

Can I Tell You A Secret?

Υπόθεση:  Οι ζωές τριών γυναικών αλλάζουν για πάντα, όταν ένα stalker εισβάλλει στη ζωή τους μέσω των λογαριασμών τους στα social media. Οι ίδιες όμως αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα από τα θύματά του…

Έρχεται στις 21 Φεβρουαρίου.

Formula 1: Drive To Survive

Υπόθεση: Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1. Η έκτη σεζόν έρχεται στο Netflix.

Έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;