Μεσολόγγι: «Πιστεύουμε πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό»
Στις έρευνες και ο στρατός

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι.  Στις έρευνες συμμετέχει και ο στρατός με ναρκαλιευτές που σαρώνουν τον βάλτο, τόσο για το όπλο όσο και για το κινητό του 31χρονου θύματος, το οποίο θα αποκαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και τις συνομιλίες που είχε.

«Σημασία για εμάς στη συγκεκριμένη φάση έχει να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, όπως και το όπλο του εγκλήματος, που πιθανότατα είναι το όπλο του θύματος», δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Kωνσταντίνα Δημογλίδου.

Η ίδια προσέθεσε ότι «είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό».

Οσον αφορά το σημειωματάριο του 31χρονου που βρέθηκε στο σπίτι του είπε: «Υπάρχουν κάποιες, μάλλον ιδιόχειρες σημειώσεις, που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Αστυνομία όπως και στη Δικαιοσύνη». Ανέφερε επίσης ότι πολλά από αυτά που λέγονται δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

«Ο κατηγορούμενος είναι ένας και εξετάζονται και άλλα άτομα για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κίνητρο και τη σχέση του με αυτόν τον άνθρωπο και το πώς τελικά τον παρέσυρε εκείνο το βράδυ και τον ακολούθησε», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, ο κρεοπώλης δεν απάντησε σχεδόν σε καμία ερώτηση, όσες φορές και αν κλήθηκε από την Αστυνομία.

Στο μεταξύ και αφού το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο, κατά με αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναζητούνται μαρτυρίες, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν αποκλείεται η πιθανότητα συμμετοχής ενός ή περισσότερων συνεργών.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία.

Μεσολόγγι: Το μπλε τετράδιο

Σημειώνεται ότι ένα μπλε τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις του 31χρονου εξετάζεται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στο τετράδιο αυτό εντοπίστηκαν σημειώσεις του 31χρονου, με ημερομηνίες, αριθμούς, τοποθεσίες και ονόματα. Στην προτελευταία σελίδα του τετραδίου, κάτω από το σημείο όπου αναγράφονταν ημερομηνίες του 2022 ήταν γραμμένα ονόματα δίπλα σε χρηματικά ποσά.

Κατά πληροφορίες, πρώτο στη λίστα ήταν το όνομα του 50χρονου κρεοπώλη και δίπλα το ποσό των 3.000 ευρώ, το όνομα μιας γυναίκας δίπλα στο ποσό των 1.000 ευρώ, καθώς και τα ονόματα δύο ανδρών δίπλα σε ποσά 400 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Ο 31χρονος φέρεται να ασχολείτο με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, καθώς βρέθηκε ηλεκτρονική συσκευή «αφιερωμένη» σε αυτή τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
'
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
5'
63 - 55
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;