Μεσολόγγι: Η ιατροδικαστική εξέταση θα «δείξει» τις συνθήκες θανάτου – Τι ερευνούν οι Αρχές
Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται.

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, καθώς η σορός του εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, Δευτέρα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός αποκλείστηκε και φυλάσσεται από την Αστυνομία, ώστε να αρχίσουν εκ νέου οι έρευνες για την εύρεση του όπλου και τον εντοπισμό κινητού τηλεφώνου και άλλων προσωπικών αντικειμένων από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης, ενώ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η σορός, που ήταν μη αναγνωρίσιμη, δεν ήταν θαμμένη αλλά βρέθηκε σε αυλάκι. Το πτώμα εντοπίστηκε με τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του στις αρχές Ιανουαρίου. Επίσης, φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και στον μηρό από κυνηγετικό όπλο, με τις Αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο το θύμα να κυνηγήθηκε.

Οπως έχει γίνει γνωστό, δεν είχαν πραγματοποιηθεί έρευνες στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Ωστόσο, οι Αρχές είχαν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή, γιατί εκεί είχε δώσει τελευταία φορά σήμα η κεραία του κινητού. Τις πρώτες ημέρες, οι έρευνες είχαν φτάσει πολύ κοντά στο σημείο, αλλά τελικώς άλλαξαν πορεία.

Σημειώνεται ότι το σημείο δεν απέχει πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου, όπου κάμερα είχε εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη.

Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 31χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Οσον αφορά την επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: kathimerini

Πηγή εικόνας: Intime 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;