Μεσολόγγι: Πού αναζητά στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 31χρονου
Υστερα από την εύρεση της σορού του και την προφυλάκιση του 50χρονου κρεοπώλη, οι Αρχές επικεντρώνονται στον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου του θύματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Υστερα από την εύρεση της σορού του και την προφυλάκιση του 50χρονου κρεοπώλη, οι Αρχές επικεντρώνονται στον εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου του θύματος, άλλων προσωπικών αντικειμένων του αλλά και του φονικού όπλου.

Μεσολόγγι: Τι ερευνούν οι Αρχές

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία αναμένεται να «σκανάρει» εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό έτσι ώστε να αποκωδικοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο τελέστηκε το έγκλημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε η σορός. Αναζητούνται στοιχεία, που μπορεί να «δείξουν» αν στην εγκληματική ενέργεια εμπλέκονται ένας ή περισσότεροι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός, που ήταν μη αναγνωρίσιμη, δεν ήταν θαμμένη αλλά βρέθηκε σε αυλάκι. Το πτώμα φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και στον μηρό από κυνηγετικό όπλο, με τις Αρχές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο το θύμα να κυνηγήθηκε.

Σημειώνεται ότι το σημείο δεν απέχει πολύ από εκείνο του εθνικού οδικού δικτύου, όπου κάμερα είχε εντοπίσει το επίμαχο διάστημα να κινείται το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη.

Απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου στην ιατροδικαστική εξέταση

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 31χρονου άνδρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα προσδιορίσει οριστικά αν ο θάνατος του άνδρα επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, θα ξεκαθαριστεί αν ο άνδρας πυροβολήθηκε εκεί που βρέθηκε νεκρός ή σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη βαλτώδη περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του.

Οσον αφορά την επίσημη ταυτοποίηση της σορού, αυτή αναμένεται να γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, τόσο μέσω της αναγνώρισης από συγγενικά πρόσωπα όσο και από την εξέταση γενετικού υλικού.

Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος κρεοπώλης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε χθες το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Οπως αναφέρει το skai.gr, κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειας του 31χρονου αλλά και ο δικηγόρος τους έχουν υποστηρίξει ότι δεν μπορεί κάποιος να έκανε μόνος του το έγκλημα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
65'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
64'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
44 - 63
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
51 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;