Squid Game: Μέσα στο 2024 θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς
Φαίνεται πως ο δεύτερος κύκλος του «Squid Game» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες - Όσα ξέρουμε για αυτόν

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του «Squid Game» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2024. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ακριβή ημερομηνία, αλλά επιβεβαίωσε μέσα από επιστολή προς τους μετόχους ότι η 2η σεζόν της κορεάτικης δραματικής σειράς του δημιουργού Hwang Dong-hyuk θα γίνει διαθέσιμη μέσα στο έτος που διανύουμε.

Η επιστολή του Netflix αναφέρει συγκεκριμένα:

«Κοιτάζοντας στο μέλλον, παρά τις απεργίες του 2023 που ανέβαλαν την κυκλοφορία ορισμένων τίτλων, έχουμε ένα μεγάλο, τολμηρό πρόγραμμα για το 2024. Το κοινό θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε επιτυχημένες δραματικές σειρές που επιστρέφουν, όπως τα “The Diplomat” (2η σεζόν), “Bridgerton” (3η σεζόν), “Squid Game” (2η σεζόν) και “Empress” (2η σεζόν), μη σεναριογραφημένες σειρές όπως το “Tour de France: Unchained’ (2η σεζόν), “Love is Blind” (6η σεζόν), “F1: S6” και “Full Swing” (2η σεζόν), και ολοκαίνουργιες σειρές όπως “3 Body Problem” (βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα και από τους showrunners του Game of Thrones), “Griselda” (με πρωταγωνίστρια τη Sofia Vegara, που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα), “The Gentlemen” (από τον Guy Ritchie), “Eric” (με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbach), “Avatar: The Last Airbender”, “Cien Años de Soledad”, από την Κολομβία, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Gabriel García Márquez και Senna από τη Βραζιλία» 

«Squid Game»: Όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν

Στη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, ο Lee Jung-jae θα βρεθεί ξανά στον ρόλο του ως ο πρωταγωνιστής, Seong Gi-hun. Ο Lee Byung-hun θα επιστρέψει ως Front Man και ο Wi Ha-jun θα υποδυθεί ξανά τον αστυνομικό ντετέκτιβ Jun-ho. Ο Gong Yoo αναμένεται να επιστρέψει επίσης.

Στα νέα πρόσωπα του καστ βρίσκουμε τους Yim Si-wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-hoon και Yang Dong-geun καθώς και τους Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won και Won Ji-an.

Ο Hwang Dong-hyuk επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και να αναλάβει την παραγωγή της δεύτερης σεζόν του «Squid Game».

Το Netflix έχει κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες της ιστορίας. Ωστόσο, τα ονόματα του καστ που θα επιστρέψουν και το τέλος της 1ης σεζόν της σειράς υποδεικνύουν προς τα πού θα πάει η δεύτερη.

Στο φινάλε βλέπουμε τον Gi-hun, ο οποίος αντί να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο του, γύρισε πίσω, αποφασισμένος να βάλει τέλος στα βάναυσα και απάνθρωπα παιχνίδια και να εξουδετερώσει τα διεφθαρμένα και αδίστακτα άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτά.

Ο δημιουργός των παιχνιδιών μπορεί να είναι νεκρός, όμως, ο Front Man και ο στρατολόγος είναι ακόμα εκεί έξω, όπως και τα πλούσια άτομα που εμπλέκονται από όλο τον κόσμο. Επομένως, στον δεύτερο κύκλο του «Squid Game» περιμένουμε τον Gi-hun να προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους νικήσει, πιθανότατα ενώ θα ξεκινήσει μια νέα σειρά παιχνιδιών.

Η επιστροφή του Jun-ho προϊδεάζει επίσης για μια ακόμη αντιπαράθεση με τον Front Man, και μπορεί να διερευνήσει πώς ο τελευταίος ήρθε να επιβλέπει τα παιχνίδια. Μια συνεργασία των Gi-hun και Jun-ho φαίνεται να είναι πιθανή.

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλυφθούν καθώς θα πλησιάζει η κυκλοφορία της 2ης σεζόν του «Squid Game» πλησιάζει και θα δούμε το πρώτο τρέιλερ για αυτή.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;