Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: «Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων» κατέθεσε η μητέρα του
Με την κατάθεση της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του σε δεύτερο βαθμό

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη (18/1), η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh, σε δεύτερο βαθμό, με την εξέταση της οικογένειάς του/της.

«Ο Ζακ ήταν ένα μαχητής της ζωής και ένας άνθρωπος που έδινε αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σεβόμασταν τις επιλογές του. Στην αντίληψη μου δεν είχε πέσει ποτέ κάποιο πρόβλημα με ουσίες. Ζητάμε δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων, οι κατηγορούμενοι είναι άνθρωποι βίαιοι και αντικοινωνικοί, έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν μετανοήσει για το έγκλημα» τόνισε η μητέρα του/της Ζακ Κωστόπουλου//Zackie Oh, στη δίκη για τη δολοφονία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Όταν ήρθα από το εξωτερικό προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε όμως κανένας δεν ήθελε να μου πει την αλήθεια. Ο Ζακ ήταν ένας ενεργός άνθρωπος. Είχε δεχτεί πολλές ομοφοβικές επιθέσεις στο παρελθόν, επομένως τον έπιανε μια ανησυχία όταν ένιωθε ότι το κλίμα ήταν εχθρικο. Ο Ζακ δεν είχε θέμα με τα ναρκωτικά, ούτε θέματα ψυχικής υγείας. Επίσης δεν είχε ούτε ποινικό παρελθόν. Οι κατηγορούμενοι ποτέ δε μετανόησαν και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ατιμώρητοι» δήλωσε από πλευράς του ο αδελφός του Ζακ.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;