Βασίλισσα Καμίλα: Το μυθιστόρημα-έκπληξη που επέλεξε για τη λέσχη βιβλίου της
Η πλοκή του βιβλίου περιστρέφεται γύρω από την απαγωγή του συζύγου της, βασιλιά Κάρολου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η βασίλισσα Καμίλα του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε ένα μυθιστόρημα για τη λέσχη βιβλίου της, η πλοκή του οποίου περιστρέφεται γύρω από την απαγωγή του συζύγου της, βασιλιά Κάρολου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο «The Lords’ Day» που κυκλοφόρησε το 2007, είναι μια ιστορία για παραβίαση της ασφάλειας κατά την έναρξη της Συνόδου του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο συγγραφέας του, Μάικλ Ντομπς δήλωσε στο BBC ότι είναι «απόλυτα έκπληκτος, χαρούμενος, πολύ ενθουσιασμένος που επιλέχθηκε το θρίλερ του». Πρόσθεσε ακόμη ότι η κίνηση δείχνει ότι η βασίλισσα έχει «μια φανταστική αίσθηση του χιούμορ».

Στο βιβλίο, η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και ο τότε πρίγκιπας Κάρολος είναι μεταξύ εκείνων που κρατούνται όμηροι κατά τη διάρκεια μιας πολιορκίας της Βουλής των Λόρδων. Ήταν «αμφιλεγόμενο» όταν πρωτοκυκλοφόρησε, είπε ο Μάικλ Ντομπς, επειδή, όπως τόνισε, αναφέρεται σε πιθανά κενά ασφαλείας στο Κοινοβούλιο.

Ο συγγραφέας εξήγησε ότι πέρυσι έστειλε στον βασιλιά και τη βασίλισσα ένα αντίγραφο «για να γελάσουν».

«Δεν περίμενα να το διαβάσουν, είναι πολυάσχολοι άνθρωποι. Αλλά η βασίλισσα Καμίλα το έκανε ξεκάθαρα – και το επέλεξε για τη λέσχη βιβλίου, Αναγνωστήριο της Βασίλισσας (Queen’s Reading Room)» σημείωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Queen’s Reading Room (@thequeensreadingroom)

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
73 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;