Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά με την πρώτη τηλεοπτική τελετή απονομής να πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και ακόμα μία να γίνεται σε μόλις λίγες ώρες, τα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να κερδίσουν υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα βλέπουμε και πολλά τρέιλερ από ταινίες που θα δούμε μέσα στο 2024 καθώς και επερχόμενες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Back to Black

Η βιογραφική ταινία της Amy Winehouse θέλει να μας βάλει πίσω από τη λάμψη και στη μάχη της θρυλικής τραγουδίστριας με τις εξαρτήσεις. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

Abigail

Οι Radio Silence, το σκηνοθετικό δίδυμο πίσω από τα δύο τελευταία “Scream”, μας φέρνουν μία διαφορετική ιστορία τρόμου πιο κοντά στο κλειστοφοβικό και αρκετά fun “Ready or Not” που τους έβαλε στον χάρτη. Μία ομάδα απαγωγέων θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μικρό κορίτσι μπαλαρίνα που, όμως, είναι βρυκόλακας!

Mother’s Instict

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπενουά Ντελόμ έρχεται μέσα στο 2024 με τις Anne Hathaway και Jessica Chastain στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία φαίνεται να εγείρει ένα δύσκολο θέμα και νομίζω θα συζητηθεί.

Lola

Η Νικόλ Πέλτζ Μπέκαμ ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τη νέα ταινία στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί ως μια 19χρονη γυναίκα που αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα και να προστατεύσει τον μικρότερο αδερφό της από την κακοποίηση της μητέρας τους.

Σειρές

3 Body Problem

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς των δημιουργών του “Game of Thrones” είναι εδώ. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix μέσα στον Μάρτιο.

Mr. & Mrs. Smith

Το Amazon Prime Video φέρνει την κλασική κωμωδία δράσης στην μικρή οθόνη με ένα εντελώς διαφορετικό καστ. Ο Donald Glover και η Maya Erskine.

Halo Season 2

Στις 8 Φεβρουαρίου ετοιμάσου για ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού!

Curb Your Enthusiasm Season 12

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη κωμική σειρά που μας κράτησε συντροφιά τόσα χρόνια. Ο τελευταίος κύκλος ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1