Οι 25 ταινίες που περιμένουμε περισσότερο μέσα στο 2024
Οι πολυαναμενόμενες ταινίες του 2024 - Πότε κάνουν πρεμιέρα

Το 2023 ήταν μία σημαντική χρονιά για τον κινηματογράφο. Πέρα από τις ταινίες που μας χάρισαν μεγάλοι δημιουργοί, η χρονιά αυτή ήταν μία ευκαιρία για να επανεξεταστεί η εμπειρία της αίθουσας, τα μεγάλα δυνατά χαρτιά του Hollywood να αναγκαστούν να αλλάξουν ρώτα, να επανεκτιμηθεί η επίδραση του streaming στην ψυχαγωγία και να μπουν κάποια όρια στην επέλαση του AI. Όλα αυτά μας οδηγούν σε ένα 2024 που φαίνεται να είναι αρκετά ξεχωριστό καθώς η βιομηχανία του θεάματος θα προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά της. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως το νέο έτος δεν θα έχει μεγάλες ταινίες. Μάλιστα, κάποιες τις έχουμε ξεχωρίσει ήδη.

Περιμένοντας να δούμε και μερικές εκπλήξεις στα μεγάλα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ (μάλλον το «Kinds of Kindness», η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο από αυτά), κοιτάμε τις ταινίες που έχουν ήδη μπει στον προγραμματισμό για το 2024 και ξεχωρίζουμε αυτές που ανυπομονούμε να δούμε!

Πάμε να δούμε τη λίστα με τις ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στις αίθουσες μέσα στη νέα χρονιά!

Τα Παιδιά του Χειμώνα

Ο οσκαρικός και ελληνικής καταγωγής Alexander Payne επιστρέφει με μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Η ταινία έχει αποσπάσει ήδη δύο Χρυσές Σφαίρες για Α’ Ανδρικό Ρόλο σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ και Β’ Γυναικείο Ρόλο. Μάλιστα, η Da’Vine Joy Randolph θεωρείται και φαβορί για το αντίστοιχο Όσκαρ. Η ταινία ακολουθεί ένα στριμμένο καθηγητή (Paul Giamatti) σε ένα Αμερικανικό Κολέγιο υψηλού κύρους, ο οποίος υποχρεώνεται να παραμείνει στην πανεπιστημιούπολη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών του, για να προσέχει λίγους σπουδαστές του, οι οποίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε. Τελικά, αναπτύσσει μία απίθανη σχέση με έναν από αυτούς – έναν κατεστραμμένο, ιδιοφυή ταραχοποιό (ο πρωτοεμφανιζόμενος Dominic Sessa) – και την αρχιμαγείρισσα του κολεγίου, η οποία έχασε μόλις τον γιο της στον πόλεμο του Βιετνάμ (Da’Vine Joy Randolph).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου

Ferrari

Μπορεί η νέα ταινία του Michael Mann να μην έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές από την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας, όμως, η συνεργασία του στιλίστα σκηνοθέτη με τον Adam Driver και μία εξαιρετική Penelope Cruz είναι κάτι που θέλουμε να δούμε. Η ταινία αφορά τη ζωή του Έντζο Φεράρι, του πρώην οδηγού ταχύτητας ο οποίος δημιούργησε μια από τις διασημότερες μάρκες αυτοκινήτων στην ιστορία. Η υπόθεση διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1957. Ο Φεράρι βρίσκεται σε γενικευμένη κρίση, καθώς η εταιρία που είχε ιδρύσει με τη γυναίκα του βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία. Ταυτόχρονα, ο γάμος τους κινδυνεύει να διαλυθεί εξαιτίας της απώλειας ενός γιού και την ανακάλυψη πως ο Φεράρι έχει ένα ακόμα παιδί. Τότε ο Ιταλός αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και να ποντάρει τα πάντα σε έναν και μόνο αγώνα – το εμβληματικό Mille Miglia.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου

The Boy and The Heron

Ο Hayao Miyazaki επιστρέφει με ένα ακόμα κινηματογραφικό έπος. Η animated ταινία του Ιάπωνα δημιουργού έκανε την ανατροπή στις Χρυσές Σφαίρες και απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Έτσι, η κούρσα για τα Όσκαρ στην κατηγορία αυτή φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά. Η ταινία ακολουθεί τον Mahito, ένα 12χρονο αγόρι, προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μια νέα πόλη έχοντας χάσει πρόσφατα τη μητέρα του. Όταν θα συναντήσει έναν ερωδιό που μιλά, που θα τον μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, ζωντανών και νεκρών, θα ξεκινήσει μια συναρπαστική περιπέτεια.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου

Animal

Η δεύτερη ταινία της Σοφίας Εξάρχου μετά το «Park» κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο φετινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Κάτω από τον καυτό ήλιο της ελληνικής υπαίθρου, οι ανιματέρ που δουλεύουν σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο προετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν. Η Κάλια είναι η αρχηγός της ομάδας. Καθώς το καλοκαίρι κορυφώνεται και η πίεση αυξάνεται, οι νύχτες τους γίνονται βίαιες και ο αγώνας της Κάλιας αποκαλύπτεται στο σκοτάδι. Αλλά όταν ανάψουν ξανά τα φώτα, το σόου θα πρέπει να συνεχιστεί.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου

Priscilla

Η Sofia Copolla επιστρέφει με μία φεμινιστική ταινία για το τίμημα της δόξας και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο ανθρώπων που την έχουν κερδίσει. Το σκοτεινό παραμύθι της Priscilla και του γάμου της με τον Elvis Presley γίνεται ένα μανιφέστο για το τίμημα της φήμης, του κενού που μπορεί να δημιουργήσει η δόξα ανάμεσα σε ζευγάρια και της τελικής ενηλικίωσης μίας κοπέλας που πίστεψε σε ένα παραμύθι αλλά δεν είχε σκεφτεί τις επιπτώσεις. Η Cailee Spaeny είναι εξαιρετική στον ρόλο.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου

All of Us Strangers

Η νέα ταινία του Andrew Haigh προβλήθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρες και ακούγεται από όλους πως είναι η ταινία που θα σε κάνει να συγκινηθείς περισσότερο από κάθε άλλη που θα δεις μέσα στη χρονιά. Ο Andrew Scott (γνωστός και ως “Hot Priest” από το «Fleabag») και ο Paul Mescal πρωταγωνιστούν. Η μοναχική ζωή του Adam διαταράσσεται όταν ένας μυστηριώδης γείτονας, ο Harry, του χτυπά την πόρτα. Ένα ειδύλλιο αναπτύσσεται μεταξύ τους ενώ ταυτόχρονα ο Adam επισκέπτεται το πατρικό του όπου ανακαλύπτει πως οι γονείς του μένουν λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ημέρα που πέθαναν, 30 χρόνια πριν.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου

Dune Part 2

Το δεύτερο μέρος του βραβευμένου με έξι βραβεία Όσκαρ έπους επιστημονικής φαντασίας του Denis Villeneuve ήταν από τις πρώτες ταινίες που καθυστέρησε η κυκλοφορία του εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών του Hollywood. Το δεύτερο μέρος φέρνει ακόμα περισσότερα ανερχόμενα αστέρια στο πλευρό του Timothe Chalamet και της Zendaya με τους Florenc Pugh και Austin Butler να αναλαμβάνουν ρόλους κλειδιά. Ο Paul Atreides ενώνεται με την Chani και τους Fremen με σκοπό να πάρει εκδίκηση από αυτούς που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 29 Φεβρουαρίου

Πολύδροσο

ταινίες

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (γνωστός και ως The Boy) επιστρέφει με την -ίσως- πιο προσωπική του ταινία, καθώς λαμβάνει χώρα στο μέρος όπου μεγάλωσε. Η ταινία μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον -πέρα από τον δημιουργό και το ενδιαφέρον μας για το έργο του- γιατί η Βίκυ Καγιά θα πρωταγωνιστήσει απέναντι στη Σοφία Κόκκαλη. Μάλιστα, θα κάνει τη μητέρα της. Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, τη μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μέρες τους σκοντάφτοντας πάνω σε φαντάσματα του παρελθόντος.

Η ταινία κυκλοφορεί μέσα στον Μάρτιο.

Ghostbusters: Frozen Empire

Ο Jason Reitman κατάφερε να δώσει νέα πνοή στο κουρασμένο franchise με ένα νεότερο καστ και να φέρει άκρως θετικά αποτελέσματα στο box office. Ο γνωστός δημιουργός επιστρέφει σε ρόλο συν-σεναριογράφου στο σίκουελ της ταινίας και ακολουθεί την οικογένεια Spengler, η οποία αποφασίζει να φύγει από το Summerville της Οκλαχόμα και να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα – sτο εμβληματικό πυροσβεστικό σπίτι της Νέας Υόρκης – και να βοηθήσει τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να αντιμετωπίζουν τα φαντάσματα! Αλλά όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια μυστηριώδη και κακή δύναμη, γνωστή ως Death Chill, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια θανατηφόρα και απρόβλεπτη μοίρα που εν αγνοία τους θα μπορούσε να επηρεάσει την ιστορία της Γης.

Η ταινία έρχεται στις αίθουσες 29 Μαρτίου

Back to Black

Μία από τις ταινίες που ακούμε χρόνια για την προετοιμασία, την παραγωγή, τα γυρίσματά της μέχρι και την επιλογή για τον ρόλο της θρυλικής Amy Winehouse. Η Sam Taylor-Johnson θέλει να μας βάλει στις ανεξερεύνητες πτυχές της ζωής και της καριέρας της θρυλικής τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή νωρίς και έδωσε τη δική της μάχη με τις εξαρτήσεις. Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται να υπόσχεται πολλά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου

Civil War

Ο Alex Garland έχει καταφέρει μέσα από τις sci-fi δυστοπικές ταινίες του και σειρές να μιλήσει για καίρια θέματα που αφορούν την ανθρωπότητα και την κοινωνία. Ένας από τους σκηνοθέτες που με κάθε νέα του κυκλοφορία μας δίνει και κάτι διαφορετικό. Τώρα, θα μας μεταφέρει σε ένα μέλλον όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο με την Kirsten Dunst να πρωταγωνιστεί ως μία φωτορεπόρτερ που παρατηρεί την κατάρρευση του έθνους της. Νομίζω πως ο πολιτικοκοινωνικός σχολιασμός της ταινίας θα “κόβει” βαθιά!

Η ταινία κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου

Challengers

Ακόμα μία ταινία που ανέβαλλε την πρεμιέρα της εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών του Hollywood. Ο Luca Guadagnino μας φέρνει ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Zendaya. Η νεαρή σταρ, τα τελευταία χρόνια, παίρνει ρίσκα και μας δίνει κάτι τελείως διαφορετικό κάτι φορά. Στη νέα ταινία υποδύεται μία τενίστρια που γίνεται προπονήτρια μετά από ένα ατύχημα που της στοιχίζει την καριέρα της. Προσπαθώντας να βάλει τέρμα στο σερί νικών του συζύγου της (Mike Faist), τον σπρώχνει να πάρει μέρος σε έναν αγώνα με τον μεγαλύτερο αντίζηλό του, πρώην κολλητό του και ερωμένου της ίδιας (Josh O’ Connor). Για να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο Ιταλοαλγερινός σκηνοθέτης…

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στον Απρίλιο

Furiosa: A Mad Max Saga

Ο George Miller έχει ακόμα πολλά να προσθέσει στον κόσμο του «Mad Max». Μετά το εξαιρετικό «Mad Max: Fury Road», ο γνωστός ελληνικής καταγωγής δημιουργός θέλει να πει την ιστορία της Furiosa με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy, αντί της Charlize Theron. Η πρίκουελ ταινία μας μεταφέρει στα πρώτα στάδια της κατάρρευσης των οικοσυστημάτων της Γης, περίπου μισό αιώνα αφότου τα πράγματα άρχισαν να καταρρέουν, όταν η Furiosa αρπάζεται από τους γονείς της και καταλήγει σε μια ορδή μηχανόβιων υπό την ηγεσία του πολέμαρχου Dementus (Chris Hemsworth). Διασχίζουν την ερημιά προς την Ακρόπολη, όπου επικεφαλής είναι ο βασιλιάς του δρόμου της οργής, Immortan Joe. Από εκεί η Furiosa πρέπει να παλέψει για να βρει τον δρόμο της επιστροφής.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου

Kingdom of the Planet of the Apes

Ένα από τα franchises επιστημονικής φαντασίας που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κινηματογράφο βρήκε νέα πνοή μέσα από την τελευταία τριλογία του με τον Matt Reeves να δημιουργεί τις δύο τελευταίες ταινίες. Τώρα, ο Wes Ball, ο δημιουργός πίσω από την κινηματογραφική μεταφορά του «Maze Runner», θα συνεχίσει την ιστορία σχεδόν 300 χρόνια μετά τον θάνατο του Caesar και τα γεγονότα του «War of the Planet of the Apes». Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και θέλουμε να δούμε αν ο Ball θα έχει κάτι να προσθέσει στο εμβληματικό franchise.

Η ταινία έρχεται μέσα στον Μάιο

Inside Out 2

Η Pixar επιστρέφει μετά από εννέα χρόνια στα συναισθήματα μίας (πλέον) έφηβης κοπέλας. Η Χαρά, η Λύπη, ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία θα συναντήσουν νέα συναισθήματα που γεννιούνται με την ενηλικίωση. Μία από τις καλύτερες ταινίες της εταιρίας θα επιχειρήσει να μιλήσει ανοιχτά σε μικρούς και μεγάλους για την ενηλικίωση, αλλά και τα συναισθήματα που αναπτύσσονται καθώς μεγαλώνουμε. Από την εφηβεία και ύστερα, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου

Deadpool 3

ταινίες

Το MCU -μετά και όχι τόσο καλό 2023- θα πάρει ένα μικρό διάλειμμα κινηματογραφικά με μόλις μία ταινία να κυκλοφορεί μέσα στο νέο έτος. Η ταινία του Shawn Levy θα επιχειρήσει να βάλει τον Deadpool του Ryan Reynolds στο κεντρικό MCU και θα τον δούμε να συνεργάζεται με τον Wolverine του Hugh Jackman σε μία buddy κωμωδία που αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις και cameos.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 26 Ιουλίου

Alien: Romulus

Η νέα ταινία στο saga που ξεκίνησε με την εμβληματική ταινία του Ridley Scott το 1979 συνεχίζεται με υπό νέα σκηνοθετική ματιά. Ο Fede Alvarez («Don’t Breathe») έχει αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία και πέρα από το καστ -που αποτελούν οι Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux και Isabela Merced- δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο γνωστό.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι

Το Καλοκαίρι της Κάρμεν

Ο Ζαχαρίας Μαυροειδής επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα μετά το εξαιρετικό «Απόστρατος» με την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του. Απολαμβάνοντας ένα ολοήμερο μπάνιο, ο Δημοσθένης βοηθά τον κολλητό του τον Νικήτα στην συγγραφή ενός σεναρίου. Θέμα του το καλοκαίρι που ο Δημοσθένης χώρισε.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι

Beetlejuice 2

ταινίες

Ο Michael Keaton επιστρέφει σε έναν από τους πιο εμβληματικούς ρόλους της καριέρας του και συνεργάζεται ξανά με τον Tim Burton. Πέρα από την επιστροφή της Winona Ryder, στο σίκουελ της ταινίας του 1988 θα δούμε και την Jenna Ortega -το «Wednesaday» φαίνεται να την έβαλε στο ραντάρ του Burton- καθώς και τον Willem Dafoe.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου

Joker: Folie à Deux

ταινίες

Ένα από τα μεγαλύτερη αινίγματα του 2024 και μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Ο Todd Phillips και ο Joaquin Phoenix, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του 2019, ετοιμάζονται να πάνε την ιστορία παρακάτω. Η Lady Gaga αναλαμβάνει τον ρόλο της ψυχιάτρου Harleen Quinzell, που η επαφή της με τον Joker την μετατρέπει στην Harley Quin. Ακούγεται πως η ταινία θα έχει μουσικές σεκάνς, ενώ μέχρι στιγμής ελάχιστα είναι γνωστά για την πλοκή της.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου

Gladiator II

Ο Ridley Scott, μετά το «Napoleon» που δίχασε, επιστρέφει στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και σε μία από τις καλύτερες ταινίες του. Ο Maximus Decimus Meridius του Russell Crowe μπορεί να είναι νεκρός, αλλά ο μικρός Lucius Verus, τον οποίο ο Maxi έσωσε στην πρώτη ταινία, επιστρέφει για να συνεχίσει την κληρονομιά του. Στο σίκουελ της βραβευμένης με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας ταινία, ο Scott φέρνει μεγάλα ανερχόμενα ονόματα όπως ο Paul Mescal και ο Pedro Pascal, ενώ και ο Denzel Washington θα κάνει την εμφάνισή του.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 21 Νοεμβρίου

Wicked Part 1

ταινίες

Μετά από χρόνια στα σκαριά (επιτέλους!) το πρώτο μέρος του μιούζικαλ του Broadway που έχει γράψει ιστορία, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Cynthia Erivo και η Ariana Grande πρωταγωνιστούν σε αυτή τη μεταφορά του «Μάγου του Οζ». Η ταινία ακολουθεί τη ζωή των μαγισσών του κόσμου αυτού προτού η Dorothy πατήσει το πόδι της και αλλάξει τα πάντα. Για να δούμε αν ο Jon M. Chu θα καταφέρει να μεταφέρει τη μαγεία του μιούζικαλ στην μεγάλη οθόνη…

Η ταινία έρχεται στις 28 Νοεμβρίου

Mufasa: The Lion King

Ο Barry Jenkins («Moonlight» και «If Beale Street Could Talk») έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το μεγάλο στοίχημα της Disney για τα Χριστούγεννα του 2024. Η ταινία του γνωστού δημιουργού αναμένεται να εξερευνήσει την ιστορία του πατέρα του Simba με προφανείς αναφορές στην κουλτούρα των λαών της Αφρικής και της ιστορίας των Αφροαμερικάνων. Έχουμε μεγάλη απορία για το αν το όλο εγχείρημα θα καταφέρει να λειτουργήσει.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου

Nosferatu

ταινίες

Ο Robert Eggers -μετά το εξαιρετικό αλλά λίγο υποτιμημένο «The Northman»- επιστρέφει στον γοτθικό τρόμο που γνωρίζει να κάνει καλά. Ο δημιουργός θα φέρει στην μεγάλη οθόνη του project που προσπαθεί να αναβιώσει εδώ και χρόνια. Ο λόγος για την κλασική ταινία του FW Murnau. Ο Dafoe θα υποδυθεί έναν ιδιαίτερα αντισυμβατικό κυνηγό βαμπίρ, στα ίχνη του κόμη Orlok (Bill Skarsgard), ο οποίος έχει γοητεύσει τη νεαρή Ellen Hutter (Lily-Rose Depp), προς απογοήτευση του συζύγου της, Thomas (Nicholas Hoult).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου

Mickey 17

Ο Bong Joon-ho, μετά το οσκαρικό «Parasite», φέρνει στην μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα Mickey7 του Έντουαρντ Άστον που κυκλοφόρησε το 2022. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Robert Pattinson, Mark Ruffalo και Toni Collette και, αρχικά, ήταν να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου. Ωστόσο, η Warner Bros. άλλαξε τον προγραμματισμό της και δεν έδωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Να αναμένουμε να τη δούμε σε κάποιο φεστιβάλ όπως της Βενετίας για να πάει μ ένα δυνατό push στα Όσκαρ 2025; Θα μάθουμε τους επόμενους μήνες…

Δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;