Τέσσερις ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει πάρει «φωτιά» καθώς περιμένουμε να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στις 23 Ιανουαρίου, οι ταινίες και οι σειρές που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου έρχονται είτε από τις ομάδες των υποψηφιοτήτων, είτε πρόκειται για μικρότερα project που προσπαθούν να βρουν ένα κοινό που δε θέλει να ασχολείται άλλο με τα βραβεία. Γενικά, ο Ιανουάριος είναι ένα σχετικά ήρεμος μήνας για νέες κυκλοφορίες.

Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα έχει μία κωμική ταινία που μας θυμίζει γιατί ο Nicolas Cage θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, μία νέα σειρά του MCU που -προς έκπληξη όλων- είναι αρκετά καλή, μέχρι μία ταινία δράσης για τους φίλους του είδους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Dream Scenario

Η καλύτερη ταινία της εβδομάδας μας φέρνει μίας από τις καλύτερες ερμηνείες του Nicolas Cage και καυτηριάζει τόσο τα social media όσο και την κοινωνία που αναζητά τη γρήγορη δημοσιότητα και επιτυχία. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου βρίσκεται ξαφνικά στο επίκεντρο της κοινής γνώμης, όταν ανεξήγητα αρχίζει να εμφανίζεται στα όνειρα δεκάδων ανθρώπων.

The Beekeeper

Ο David Ayer συνεργάζεται με τον Jason Statham σε μία νέα ταινία δράσης που θα θέλουν να δουν οι φανς του είδους, όμως δεν προσφέρει κάτι φρέσκο για τους υπόλοιπους. Ένας πρώην μυστικός πράκτορας αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για να εκδικηθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, απόφαση η οποία εν αγνοία του τον βάζει στο στόχαστρο μιας πανίσχυρης ελίτ.

Role Play

Το Prime Video μας φέρνει μία κωμωδία δράσης με τους Kaley Cuoco και David Oyelowo που είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρό βράδυ Σαββάτου. Η Emma έχει έναν υπέροχο σύζυγο και δύο παιδιά και μία χαλαρή ζωή στα προάστια του New Jersey. Έχει επίσης μια κρυφή ζωή ως δολοφόνος που την νοικιάζουν, ένα μυστικό που ανακαλύπτει ο σύζυγός της Ντέιβ όταν το ζευγάρι αποφασίζει να εμπλουτίσει τον γάμο του με ένα μικρό παιχνίδι ρόλων.

Lift

Και το Netflix για την εβδομάδα αυτή μας προτείνει μία κωμωδία δράσης με πρωταγωνιστές τους Kevin Hart και Gugu Mbathba-Raw. Ένας επαγγελματίας κλέφτης με την έμπειρη συμμορία του επιχειρούν την απόλυτη ληστεία: να κλέψουν 500 εκατομμύρια δολάρια από ένα χρηματοκιβώτιο 13 χλμ. πάνω από τη Γη.

Σειρές

Echo

Η νέα σειρά πέντε επεισοδίων που συνεχίζει της ιστορίας της αντιήρωα Echo, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Hawkeye» του 2021. Η υπερηρωίδα της Alaqua Cox έρχεται σε μία σειρά που μας θυμίζει πως όταν το MCU επικεντρώνεται σε ιστορίες χαρακτήρων τα καταφέρνει περίφημα. Παράλληλα, δείχνει σεβασμό και ενσωματώνει αριστοτεχνικά την ιστορία των ιθαγενών Αμερικάνων της Οκλαχόμα από τους οποίους προέρχεται ο χαρακτήρας της Cox. Αξίζει να είναι το binge watch του ΣουΚου.

Criminal Record

Η πρώτη σεζόν της σειράς μυστηρίου βρετανικής παραγωγής είναι διαθέσιμη στο Apple TV+. Η σειρά ακολουθεί δύο ντετέκτιβ -ο ένας ξεκινά την καριέρα του, ο άλλος βρίσκεται κοντά στο τέλος της δικιάς του- παρασύρονται από μια παλιά υπόθεση και ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και συγκρούονται για αυτό. Πρωταγωνιστούν οι Peter Capaldi και Cush Jumbo.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;