Players: Ο «Lucifer» πρωταγωνιστεί στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix
Η Gina Rodriguez (Jane the Virgin) και ο Tom Ellis (Lucifer) πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κομεντί του Netflix.

Υπόθεση: Μία Νεοϋρκέζα αθλητικογράφος, η Mack, συνηθίζει να κάνει μόνο one-night stands. Αυτή και ο φίλος της Adam έχουν ξοδέψει πολλά χρόνια φτιάχνοντας διάφορα «σενάρια», προκειμένου ολόκληρη η παρέα να μένει στα… one-night stand! Όλα όμως αλλάζουν όταν η Mack γνωρίζει τον Nick και αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο να παίξει το κλασικό «παιχνίδι» που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο One-night stand ή να αφεθεί στον… έρωτα;

Στο «Players», που σύμφωνα με το Netflix χαρακτηρίζεται περισσότερο ως κωμωδία, θα δούμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που έχουν παίξει σε δημοφιλείς σειρές του Netflix. Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο συναντάμε τη Gina Rodriguez (Jane the Virgin) και τον Tom Ellis (γνωστό από τον ρόλο του Lucifer στην ομώνυμη σειρά). Επίσης, βλέπουμε τους Damon Kyle Wayans (New Girl), Joel Courtney (The Kissing Booth), Augustus Prew (The Morning Show), Liza Koshy (Work It), Ego Nwodim (Saturday Night Live), και Marin Hinkle (The Marvelous Mrs. Maisel).

Το «Players» είναι η νέα ρομαντική κομεντί του Netflixη οποία αναμένται να κυκλοφορήσει πάνω στην ώρα για τη «γιορτή του έρωτα», δηλαδή στις 14 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;