Στο timeline του MCU μπαίνουν οι έξι σειρές του Netflix με υπερήρωες
Οι έξι σειρές του Netflix με πρωταγωνιστές τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και The Punisher είναι και επίσημα μέρος του MCU.

Από το πρωί της Τετάρτης (10/1) έκανε πρεμιέρα στο Disney+ η νέα σειρά του MCU «Echo». Με τη νέα σειρά έρχονται και μερικές αποκαλύψεις που η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε.

Θυμάσαι τις σειρές του Netflix με πρωταγωνιστές χαρακτήρες των κόμικς της Marvel; Αυτές με τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και The Punisher; Που όλοι μαζί είχαν σχηματίσει του «The Defenders», τους τηλεοπτικούς Avengers;

Οι σειρές αυτές ήταν γνωστό -μέχρι και σήμερα- πως δεν ανήκουν στο κανονικό timeline του MCU και πως αποτελούν μία ξεχωριστή ιστορία. Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να περιπλέκονται όταν ο Daredevil -τον οποίο υποδύεται ο Charlie Cox- έκανε την εμφάνισή του στο «Spider-Man: No Way Home» και στη συνέχεια στη σειρά του Disney+ «She Hulk». Επίσης, ο Wilson Fisk -ο βασικός εχθρός του Daredevil- του Vincent D’ Onofrio έκανε την εμφάνισή του στο «Hawkeye», επίσης, του Disney+.

Οι φανς είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως ο Kevin Feige θα χρησιμοποιούσε απλά τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούσαν στις σειρές του Netflix επειδή του ταίριαζαν στους χαρακτήρες και θα έχτιζε ύστερα τις δικές του ιστορίες γύρω από αυτούς. Ωστόσο, η αρχή του «Echo» φαίνεται να συνδέει της έξι σειρές του Netflix με το κεντρικό timeline του MCU και το «Daredevil: Born Again» θα συνεχίσει τη διασύνδεση των δύο συμπάντων.

Τι αλλάζει στο timeline του MCU;

Το timeline του MCU στο Disney+ – το οποίο ενημερώνεται συνεχώς με κάθε νέο project του franchise που γίνεται διαθέσιμο στην πλατφόρμα- περιλαμβάνει τώρα τις έξι σειρές του Netflix και αλλάζει τον τρόπο που συσχετίζονται τα γεγονότα μέχρι το τέλος του Phase 3.

Έτσι, αν θέλεις να δεις χρονολογικά πλέον το MCU, θα πρέπει να ακολουθήσεις την παρακάτω λίστα:

  1. Captain America: The First Avenger
  2. Captain Marvel
  3. Iron Man
  4. Iron Man 2
  5. The Incredible Hulk
  6. Thor
  7. The Avengers
  8. Thor: The Dark World
  9. Iron Man 3
  10. Captain America: The Winter Soldier
  11. Guardians of the Galaxy
  12. Guardians of the Galaxy Vol. 2
  13. I Am Groot
  14. Daredevil
  15. Jessica Jones
  16. Avengers: Age of Ultron
  17. Ant-Man
  18. Luke Cage
  19. Iron Fist
  20. Defenders
  21. Captain America: Civil War
  22. Black Widow
  23. Black Panther
  24. Spider-Man: Homecoming
  25. The Punisher

Η είσοδος της ιστορίας των «The Defenders» στο κεντρικό timeline του MCU μπορεί να ενθουσίασε τους φανς, όμως, δημιουργεί και πολλές απορίες για το πού ήταν οι ήρωες αυτή κατά τη διάρκεια των γεγονότων του «Infinity War» και του «Endgame». Απορίες που θα πρέπει ο Kevin Feige να βρει τρόπο να απαντήσει στα επόμενα project που θα δούμε τους ήρωες αυτούς.

Για αρχή, ας απολαύσεις τη νέα σειρά «Echo» στο Disney+ με τα πέντε επεισόδιά της να είναι διαθέσιμα από το πρωί της Τετάρτης (10/1)!

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;