Το «One Day» γίνεται σειρά στο Netflix και τα γυρίσματα έγιναν σε ένα ελληνικό νησί
One Day: Μετά την επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best seller με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Jim Sturgess, έρχεται η δημιουργία μίας μίνι σειράς δια χειρός Netflix.

Το «One Day», το παγκόσμιο μπεστ σέλερ του συγγραφέα Ντέιβιντ Νίκολς, μεταφέρθηκε επιτυχώς στη μεγάλη οθόνη το 2011 με πρωταγωνιστές την Anne Hathaway και τον Jim Sturgess στον ρόλο της Έμας και του Ντέξτερ αντίστοιχα. Μετά την επιτυχία της ταινίας που έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ρομαντικές ταινίες ever, τώρα ήρθε η ώρα η ταινία να μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη.

Για την ιστορία η πλοκή ακολουθεί την ζωή της Έμας και του Ντέξτερ σε μία περίοδο είκοσι ετών. Ξεκινώντας από την ημέρα που γνωρίστηκαν, η οποία είναι η ημέρα της αποφοίτησής τους, και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία, η οποία είναι η ημερομηνία της γνωριμίας τους, βλέπουμε την εξέλιξη των ίδιων, καθώς και της μεταξύ τους σχέσης.

Η σειρά μίας σεζόν «One Day», με πρωταγωνιστές την Έμα και τον Ντέξτερ, με τους Leo Woodall και Ambika Mod στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η αγαπημένη σειρά γυρίστηκε στο νησί της Πάρου το Φθινόπωρο του 2022 προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο -όχι ότι χρειάζεται και κάποιος άλλος λόγος δηλαδή- για να «ρουφήξουμε» κάθε επεισόδιο της σειράς.

Η σειρά θα έχει μόνο μία σεζόν και έρχεται στο Netflix στις 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;