Λάκης Γαβαλάς: «Έχω γνωρίσει την κοπέλα του Νίκου Βέρτη»
«Είναι πολύ αγαπημένοι»

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του νέου καταστήματος εστίασης του Νίκου Βέρτη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη γνωριμία του με τη σύντροφο του τραγουδιστή αλλά και στην πρόταση που δέχθηκε για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

«Έχω γνωρίσει την κοπέλα του Νίκου Βέρτη, είναι ένα χαριτωμένο κορίτσι. Μου είπαν: αυτή είναι η κοπέλα του Νίκου Βέρτη. Δεν μιλάμε όμως για τέτοια πράγματα, δεν έχουμε τέτοια σχέση, το αποφεύγω κι εγώ», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς τονίζοντας πως το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο περί υιοθεσίας για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη ρεπόρτερ Χριστιάνα Κοχλατζή:

«Η δική μου ερμηνεία – που είμαι ένα no gender άτομο – είναι πως για να ολοκληρωθεί η σχέση ενός ζευγαριού χρειάζεται ένα ον που λέγεται παιδί. Όταν κάποιος βάζει μία παρένθετη μητέρα, θεωρώ πως είναι πολύ πιο σίγουρος ότι θα αφοσιωθεί σε αυτή την ύπαρξη».

«Εγώ δεν θα το ‘κανα. Αν το παιδί δεν πει «μαμά»… Τα συνοδεύουν πάντα νταντάδες τα παιδιά (των ομόφυλων ζευγαριών), για να τους δώσουν με αυτόν τον τρόπο το γυναικείο στοιχείο. Πόσες νταντάδες όμως από αυτές μένουν ίδιες όλα τα χρόνια;», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς αμέσως μετά.

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόταση που έχει δεχθεί για το νέο κύκλο του My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς παραδέχθηκε πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και πως εκκρεμεί η οριστική του απάντηση προς την παραγωγή του ριάλιτι μόδας.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;