Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του γιου του - «Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου»
«Δεν υπάρχουν λόγια...»

O Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του γιου του.

«Το 2023 ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και γι’ αυτό ας την αφήσουμε να πάει από εκεί που ήρθε. Όλοι οι δρόμοι των ανθρώπων μοναχικοί δεν είναι; Κάτι τέτοια γεγονότα σε φέρνουν στο να σκεφτείς αυτό. Δεν υπάρχουν λόγια κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου. Έκανα μια ανάρτηση στα social γιατί μαζεύτηκαν πολλά, είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω άλλο» είπε αναφερόμενος στον θάνατο του 11χρονου γιου του.

Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε για την επιστροφή του στο θέατρο παρά το βαρύ πένθος τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για εργασιοθεραπεία.

«Ο ηθοποιός οφείλει πάνω στην σκηνή να είναι επαγγελματίας ότι κι αν κουβαλάει μέσα του. Ο ηθοποιός την ώρα που παίζει δεν είναι άνθρωπος, είναι ηθοποιός» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν μου άρεσε ποτέ η δημοσιότητα. Ήθελα να παίζω στο θέατρο και να με χειροκροτάνε, αλλά βγαίνοντας στον έξω κόσμο να μη με ξέρει κανείς. Έχω ακούσει για μένα τερατώδη ψέματα, αλλά όσο αντιδράς γίνεται χειρότερο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;