Ανάβυσσος: Το θρίλερ της αρπαγής του 29χρονου - Οι σκληροί απαγωγείς και η στιγμή της διαφυγής
Τουλάχιστον δύο δράστες ακινητοποίησαν το θύμα, τον έδεσαν και προσπάθησαν να του κλέψουν κινητά, τραπεζικές κάρτες και κρυπτονομίσματα

Τυλιγμένος με μονωτικές ταινίες στο λαιμό και τα χέρια εμφανίστηκε την Τετάρτη ένας 29χρονος σε πρατήριο καυσίμων στην Ανάβυσσο ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 29χρονος, το απόγευμα της Τετάρτης, τουλάχιστον δύο δράστες τον ακινητοποίησαν με το πρόσχημα ότι θα προχωρήσουν σε αστυνομικό έλεγχο. Ο νεαρός βρισκόταν έξω από το σπίτι φιλικού του προσώπου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα των Καλυβίων Θορικού.

Στη συνέχεια, αφού τον έδεσαν με χειροπέδες, τον έβαλαν στη θέση συνοδηγού του αυτοκινήτου του. Ο ένας εκ των δραστών μπήκε αμέσως στη θέση του οδηγού και ο δεύτερος μπήκε σε δεύτερο ασημί αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες και ακολουθούσε από πίσω. Επειτά, μετέφεραν το θύμα σε δασώδη περιοχή, τον έβαλαν στο πορτ-μπαγκάζ του ασημί αυτοκινήτου, τον απείλησαν και του πήραν τα δύο κινητά του, το πορτοφόλι του, τα κλειδιά του σπιτιού και του γραφείου του, κάρτες τραπεζών των οποίων τον εξανάγκασαν να τους πει τους κωδικούς pin.

Επιπλέον, τον εξανάγκασαν να χρησιμοποιήσει το δακτυλικό του αποτύπωμα για να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογή κρυπτονομισμάτων του κινητού του. Αφού απέκτησαν πρόσβαση, πραγματοποίησαν δυο μεταφορές κρυπτονομισμάτων συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Ανάβυσσος: Η διαφυγή και η σύλληψη ενός δράστη

Αφού απέσπασαν τη λεία τους, του έδεσαν με μονωτική ταινία τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του, καθώς και με χειροπέδες τον ίδιο στο τιμόνι του αυτοκινήτου, ψέκασαν με χλωρίνη το εσωτερικό του οχήματος και τον 29χρονο στο πρόσωπο και στα ρούχα και έφυγαν.

Ωστόσο, μετά από αρκετή ώρα, ο άνδρας κατάφερε να σπάσει τις χειροπέδες και να λυθεί και περπατώντας κατάφερε να φτάσει σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Αναβύσσου. Εκεί, με τη βοήθεια υπαλλήλου ειδοποίησε την Αμεση Δράση για το συμβάν καθώς και τη μητέρα του.

Ο νεαρός ενημέρωσε τη μητέρα του ότι οι δράστες που τον είχαν απάγει ενδέχεται να διαρρήξουν το σπίτι του στους Αμπελόκηπους. Ετσι η μητέρα του κάλεσε το 100.

Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 25χρονο, να βγαίνει από την πολυκατοικία. Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε του αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1