Επίθεση με μαχαίρι: «Εκτεταμένη αιμορραγία» έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του αστυνομικού
Ο 44χρονος Νορβηγός, που μένει τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα, κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φαίνεται πως είναι η αιτία θανάτου του 32χροου αστυνομικού, που δολοφoνήθηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος. Ο 32χρονος αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο, υπήκοο Νορβηγίας, μέσα σε μπαρ, όπου διασκέδαζαν, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του Νορβηγού δράστη από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη. Με το ίδιο μαχαίρι ο δράστης τραυμάτισε στα κάτω άκρα τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον οποίο λογομάχησε για ασήμαντη αιτία, πριν επιτεθεί στον 32χρονο που έσπευσε να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο 44χρονος Νορβηγός, που μένει τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα, κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά την τέλεση του φονικού βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και γι’ αυτό το λόγο υποβλήθηκε στις σχετικές αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Την ίδια ώρα, ο κουμπάρος του αστυνομικού νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;