NASA: Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο την ώρα που άλλαζε ο χρόνος
Η NASA ευχήθηκε καλή χρονιά δημοσιεύοντας εντυπωσιακές εικόνες από το διάστημα την ώρα που αλλάζει ο χρόνος σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Για πολλούς η σημερινή Τρίτη και 2 Ιανουαρίου είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα του 2024, αλλά όλοι και όλες πριν από λίγα 24ωρα υποδεχόμασταν το νέο έτος. Φυσικά, ο χρόνος άλλαξε παντού σε διαφορετικό timezone, ενώ εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από την αλλαγή του χρόνου κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η NASA αποφάσισε να ευχηθεί σε όλους και σε όλες καλή χρονιά δημοσιεύοντας στα social media διάφορες εικόνες από την φαντασμαγορική στιγμή αλλαγής του χρόνου.

Σε ανάρτησή του στο X (pr;vhn Twitter) το διαστημικό κέντρο Johnson Space Center της NASA μοιράστηκε φωτογραφίες από το διάστημα τη στιγμή που άλλαζε ο χρόνος σε διαφορετικά σημεία του κόσμου και το αποτέλεσμα αφήνει τους πάντες άφωνους.

Στο Instagram η NASA μοιράστηκε την Πρωτοχρονιά μία εικόνα από «νεογέννητο αστέρα» που πήρε το όνομα GK Persei παραμένοντας στο εορταστικό κλίμα με ένα πιο… επιστημονικό και συνάμα διαστημικό τρόπο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NASA (@nasa)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;