Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιο του Παρθένου;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024 

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Αγαπητοί Παρθένοι, η χρονιά ξεκινά με ευχέρεια προκειμένου να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε ιδέες και επιλέγετε τον πλέον πρακτικό τρόπο. Η ανάληψη ευθυνών για σας δεν είναι ένα έργο δύσκολο, όμως επειδή οι προκλήσεις είναι πολύπλευρες, ας μην επικρατήσει το γνωστό άγχος, από τη φύση του ζωδίου σας. Θα πετύχετε πολλά, όταν αντιδράτε με ψυχραιμία και σωστή μεθοδολογία. Είστε ικανοί, γι’ αυτό οργανώστε σωστά το πρόγραμμά σας.  

Οι προκλήσεις επιτρέπουν να οραματιστείτε  και να δημιουργήσετε συνθήκες για ένα ευοίωνο «αύριο» υλοποιώντας τα όνειρά σας.

Ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών και του νέου ορίζοντα, είναι σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Βρίσκεται στον Ταύρο, ζώδιο συμβατό με τη φύση σας. Θα στηρίξει τα πρακτικά σας όνειρα, δίνοντας έμφαση στη γνώση που θα βοηθήσει τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και ίσως επιπρόσθετες σπουδές για πρόοδο και ευημερία, ως το τέλος Μαΐου.

Στη συνέχεια, εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο νοητικής φύσης, με τον ίδιο κυβερνήτη που έχετε κι εσείς, τον Ερμή. Θα προσδώσει ιδέες, γνωριμίες, επικοινωνία, συλλογή πληροφοριών και περισσότερη εξωστρέφεια. Η πληθωρικότητα αυτή, απαιτεί περισσότερη άνθιση στην κοινωνική ζωή, πολύπλευρες ασχολίες. Όλο αυτό το ενδιαφέρον έργο, θα προσθέσει άγχος και χρειάζεται έναν ψύχραιμο και συνεπή σχεδιασμό. Θα τολμήσετε περισσότερα από την φυσιολογική σας ρουτίνα, για τον λόγο αυτό, ανοίγετε δρόμους.

Ο Κρόνος αποτελεί τη δομή του ορατού μας σύμπαντος. Είναι ο θεμέλιος λίθος, η βάση στην οποία θα χτίσει κάθε Δημιούργημα την ύπαρξή του. Σαν αλληγορία, είναι ο δάσκαλος που βαθμολογεί τις επιδόσεις μας. Είναι ο κριτής του έργου μας.

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή απέναντί σας, βρίσκεται ως το τέλος του 2025.

Σ’ αυτή τη θέση θα κρίνετε και θα κριθείτε από τις επιλογές, σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέρος του σημαντικού σας έργου, θα είναι αυτό. Θέτετε όρια σε όσους συμπορεύονται με σας, και ενδεχομένως είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί, για να μη χάνετε χρόνο. Περιορίστε όμως, το άγχος που μπορεί να σωματοποιηθεί. Είστε επιδέξιοι και ικανοί, εκμεταλλευτείτε γνώση και προσόντα, με την οργανωτική σας δεινότητα.

Ο Ουρανός είναι  ο πλανήτης που ανατρέπει και εκπλήσσει. Βρίσκεται σταθερά  στον Ταύρο, ένα ζώδιο συμβατό με τη φύση σας. Επομένως δέχεστε την επαναστατική διάθεση με ήπιους τόνους. Αναθεωρείτε αξίες σε σχέση με τις ιδέες και τις καινοτομίες που πρέπει να γίνουν, για να εκσυγχρονιστείτε με την εποχή. Οι αλλαγές απρόοπτα ευχάριστες για σας, ταράζουν τα λιμνάζοντα «νερά» της ζωής σας και να προσφέρονται άφθονες ευκαιρίες για αλλαγές. Θα τολμήσετε το «διαφορετικό», το ασυνήθιστο, το καινοτόμο πλέον…

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακόμη απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών.

Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών.

Ο Πλούτωνας  είναι η δυναμική και ριζική αλλαγή, με κοινωνικές προεκτάσεις. Από την 22α Ιανουαρίου εισέρχεται για είκοσι χρόνια στον Υδροχόο (με ένα σύντομο διάλειμμα). Θα φέρει κοινωνικές αλλαγές μέσω τεχνολογίας, με τα αρνητικά και τα θετικά. Σε ατομικό επίπεδο, θα πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι και σε εγρήγορση.

Σε ό,τι σας αφορά, αλλάζει άρδην την καθημερινότητά σας και η ρουτίνα θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί. Προετοιμαστείτε με ψυχραιμία για αναπροσαρμογή, αναδιοργάνωση και ανατροπές που θα αντιμετωπίσετε με λογική και ευστροφία, προσόντα που ως επί το πλείστον διαθέτετε. Μεθοδικά και παρατηρητικά, θα συμμετέχετε σε αλλαγές και θα είστε σε θέση να πετύχετε.

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα κινείται ξανά στον Κριό. Αγγίζει τις βαθύτερες ανάγκες σας, τραύματα ψυχής, φοβίες, ανασφάλειες.

Ως δάσκαλος και θεραπευτής, σας βοηθά να αναπτερώσετε το ηθικό σας, να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά πάθη και αδυναμίες και να κάνετε, αναγεννημένοι, ένα νέο ξεκίνημα. Μην χάσετε την ευκαιρία!

Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς φωτίζουν κυρίως τα οικονομικά και την διασφάλισή σας. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε μόνοι, χωρίς να επιδιώκετε να συνεργάζεστε με άλλους για τα πρακτικά ζητήματα. Θα έχετε την τόλμη να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες, φόβους και αδυναμίες, και μπορείτε να κερδίσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας!

Στις εκλείψεις θα αναφερθούμε αναλυτικά την εποχή που θα συμβούν, δηλαδή Μάρτιο,  Απρίλιο,  Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Η καρμική διαδρομή, με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι το μονοπάτι της ψυχής και το σημαντικό έργο της. Στη θέση που βρίσκονται αυτό το έτος, είναι για σας μία μεγάλη πρόκληση, προκειμένου να μη βασίζεστε παρά στον εαυτό σας. Ως τώρα, η συγκαταβατική σας φύση, άφησε πολλά περιθώρια να αναμειγνύονται πολλοί στα προσωπικά σας ζητήματα. Ενδεχομένως, πρέπει να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και να αναλάβετε ατομική δράση.

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Παρθένος, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Η ζώνη της Ιππολύτης»

Τσέκαρε και εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
82'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;