Τοξότης: Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Ενδιαφέρουσες αλλαγές
Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Τοξότης: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας - Αναλυτικές οι προβλέψεις για το 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024 για τους Τοξότες

Ενδιαφέρουσες αλλαγές – Από τη Λίλιαν Σίμου

Τοξότης, ένα ζώδιο φωτιάς και δύναμης, δημιουργικότητας και αισιόδοξης φύσης, ακόμη και με την υπερβολή του.

Σημείωση: Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες

ΤΟΞΟΤΗΣ 2024 – ΓENIKH EIKONA

Η νέα χρονιά ξεκινά με την ολοκλήρωση σε εκκρεμείς υποθέσεις, αλλά σύντομα αλλάζει χροιά.

Καθώς κλείνετε κύκλους, θα οραματιστείτε το επόμενο βήμα. Πολλά θα θεμελιωθούν, για να έχετε επιτυχία στα επόμενα χρόνια. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από μηδενική βάση, για ένα μακρόπνοο έργο, που θα φέρει καρπούς, αρκεί να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία, τη γνώση και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν πρέπει να έχετε υπερβολική αισιοδοξία και αφέλεια, πλέον. Παραμείνετε πρακτικοί και σταδιακά, θα εφαρμόσετε την ευελιξία που αρμόζει καλύτερα στη φύσης σας. Οπότε θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ο κυβερνήτης σας, Δίας, βρίσκεται ως τέλος της Άνοιξης, στον Ταύρο. Νέες προοπτικές σας προσφέρει, με περισσότερες ευκαιρίες στην εργασία σας. Θα είναι λίγο δύσκολο για σας να είστε επικεντρωμένοι σε ένα πρόγραμμα, αλλά θα έχετε ρεαλιστικές επιδιώξεις και πιθανότατα θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας, φέρνοντας ξανά χαρά και χαμόγελο στη ζωή σας.

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα εποχή για σας θα είναι όταν από το καλοκαίρι και μετά ο Δίας θα βρεθεί απέναντι από το ζώδιό σας. Πολλές γνωριμίες, επικοινωνία, ενδιαφέροντες άνθρωποι, θα γίνουν συνοδοιπόροι σας. Η ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων, θα εμπλουτίσει την πληθωρικότητα των δικών σας απόψεων. Θα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος σε πολλά πεδία, προσωπικά και κοινωνικά.

Για τον Δία στους Διδύμους, θα υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Κρόνος, δάσκαλος του ζωδιακού, είναι πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζοντας το πεδίο ενδιαφέροντος για σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την οικογένεια, ακίνητα και οικογενειακή περιουσία. Τα ζητήματα αυτά ενδέχεται να ολοκληρωθούν ως το 2025. Επίσης θα ξεκινήσει μία σημαντική εποχή για να θέσετε τον θεμέλιο λίθο για ένα σημαντικό έργο.

Ο περιορισμός του σας κουράζει, αλλά διαμορφώνει ένα πιο στέρεο περιβάλλον για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, και πέρασε ήδη στο ζώδιο του Ταύρου από το 2019. Για σας σημαίνει αλλαγές στην καθημερινότητα, στις υποχρεώσεις, και στο πρόγραμμα ζωής. Προφανώς θα έχετε ανάγκη ανανέωσης και στα εργασιακά θέματα. Αλλάζετε τρόπο αξιολόγησης της ζωής σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (όπου παραμένει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ο Πλούτωνας, μεταμόρφωσε τις αξίες σας τα τελευταία χρόνια. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε σε σχέσεις και ιδανικά σε μία διαφορετική οπτική. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η δυναμική του θα είναι ουσιαστικά προς όφελός σας τα επόμενα χρόνια, αφού την 22α Ιανουαρίου θα βρίσκεται για μία εικοσαετία στον Υδροχόο (εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα).

Η παρουσία του στον Υδροχόο, σας εξυπηρετεί, γιατί θα στηρίξει τις πρωτοποριακές σας ιδέες και ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σας, αργά ή γρήγορα θα έχετε δώρα και πλήρη αναζωογόνηση σε γνωριμίες, ιδέες, κινήσεις, επιλογές.

Ο Χείρωνας από το 2019 βρίσκεται στον Κριό, σε ευνοϊκή σχέση προς το ζώδιό σας. Ένας σημαντικός πλανητοειδής, θα σας στηρίξει, καθώς θα είναι για σας δάσκαλος σοφών επιλογών, στρατηγικής και θεραπευτής των αδυναμιών σας. Πηγή έμπνευσης και ανάπτυξης ταλέντων, βάλσαμο για τα θέματα της «καρδιάς».

Για τον λόγο αυτό, μην παραμελήσετε τις «οδηγίες του», θα φέρουν πληρότητα και έμπνευση στη ζωή σας.

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι οι προοπτικές που ανοίγουμε σύμφωνα με τις επιλογές μας. Σε ό,τι σας αφορά, ευνοούν το ζώδιό σας αυτή τη χρονιά και σας προσφέρουν χαρά, δημιουργία, αγάπη και έμπνευση. Θα κατακτήσετε ό,τι επιθυμήσετε πολύ, και θα βρείτε τρόπο να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Περισσότερο τολμηροί και αποφασιστικοί, θα νιώσετε πως χαίρεστε πολλά που στερηθήκατε ως τώρα, γιατί υποχωρούσατε κυρίως στις επιθυμίες άλλων.

Θα έρθουν γνωριμίες που θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και θα σας παρακινήσουν να κάνετε επιλογές χαράς, δημιουργίας, έμπνευσης.

Για τους Δεσμούς της Σελήνης και την αποστολή που περιγράφουν για το 2024, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αναλυθούν την περίοδο που συμβαίνουν και θα παρουσιαστούν λεπτομερώς. Σαν κεντρική ιδέα, θα λέγαμε πως απελευθερώνουν τις πρωτοβουλίες για έκφραση συναισθημάτων, δημιουργικότητα, κατάκτηση. Θα αφήσετε πίσω στόχους που δεν σας εκφράζουν και δεν προσφέρουν προσωπική πληρότητα.

Οι εκλείψεις θα σας απασχολήσουν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Θα ενημερωθείτε με ξεχωριστά αφιερώματα.

Προστατευτικός λίθος του Τοξότη: Αχάτης των Βρύων. Μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Τοξότης, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Οι Στυμφαλίδες Όρνιθες». Ίσως ο πλέον ουσιαστικός άθλος με στόχο την κάθαρση και την απομάκρυνση από τη σήψη των αδυναμιών μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;