Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Πως θα είναι η νέα χρονιά των Διδύμων;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024 

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Αγαπητοί Δίδυμοι, το έτος 2024  ξεκινά με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιό σας σε ανάδρομη κίνηση και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, επίσης σε ανάδρομη φορά.

Σε αργούς, για τα δεδομένα σας, ρυθμούς ξεκινά το 2024 για σας, αλλά υπόσχεται σύντομα στροφή και σημαντικές αλλαγές. Κατά συνέπεια, δεν πρέπει να απογοητεύεστε, αν κάποια από τα σχέδιά σας, δεν εξελίσσονται άμεσα.

Οι προοπτικές για ιδέες και νέα ενδιαφέροντα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις γνώσεις και στις δεξιότητές σας, ξεκινούν μέσα στον Ιανουάριο, και περισσότερο από το τέλος της Άνοιξης.

Ας τα δούμε όμως με τη σειρά.

Ο Δίας – πλανήτης ευκαιριών και επέκτασης,  στο ζώδιο του Ταύρου από το 2023, προσφέρει το έδαφος για ρεαλιστικά όνειρα και για ονειροπόληση, αλλά σε πρακτική βάση. Δεν είναι πολύ εύκολο για σας, αλλά ήδη έχει γίνει προεργασία από το προηγούμενο έτος.

Στο τέλος της Άνοιξης, καθώς ο Δίας περνά στους Διδύμους, θα αυξήσει τις δυνατότητες της πολύπλευρης φύσης σας και θα μπορέσει να προωθήσει στόχους και την προσωπική σας προβολή. Είναι σημαντικό όμως να μην είστε διασπασμένοι σε πολλά και να δώσετε βαρύτητα στην προσωπική σας προβολή και έκφραση.

Πολλές οι δυνατότητες για τους επόμενους μήνες και θα έχετε μεγάλη κινητικότητα.

Ο  Κρόνος, κριτής και δάσκαλος, από τον Μάρτιο του 2023 έχει εισέλθει στους Ιχθύες. Για δυόμιση χρόνια θα πρέπει να θέσετε το θεμέλιο στην καριέρα σας και να υλοποιήσετε σημαντικά σας οράματα. Δεν θα νιώθετε συχνά άνετα, καθώς η ευελιξία περιορίζεται, αλλά ο στόχος είναι να διεκπεραιώσετε την δημιουργία ενός καλύτερου «αύριο».

Ως το 2025 θα νιώθετε άγχος και θα είστε σε αναδιοργάνωση για τις κοινωνικές σας υποθέσεις και την καριέρα. Η όποια δυσφορία θα είναι παροδική, καθώς το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ο  Ουρανός, ένας πλανήτης που αλλάζει τα δεδομένα μας, είναι στον Ταύρο και περιγράφει μία εσωτερική αναστάτωση παροδικά. Κι αυτό διότι ανατρέπονται κάποιες σταθερές αξίες, ή παρωχημένες ιδέες, ή δισταγμοί σας.

Η διορατική αντίληψη αυξάνεται και πρέπει μέσω αυτής να κινηθείτε στο εξής. Κάποιες φορές,  εσωτερικός εκνευρισμός, σας οδηγεί σε αποδράσεις, ακόμη και μέσω της φαντασίας και του ονείρου. Θα είστε ευρηματικοί όμως, αν αφήσετε ελεύθερη την έμπνευσή σας.

Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τα εύκολα συμπεράσματα, κάτω από καθεστώς πίεσης. Ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση, με την ενδοσκόπηση, με την ανακάλυψη των κρυφών σας ταλέντων. Επίσης, θα πάψετε να είστε αναβλητικοί, καθώς ένα έργο περιμένει να αξιοποιηθεί μαζί με κάποια σημαντική δεξιότητα που θα σας καταξιώσει στο μέλλον.

Ο  Ποσειδώνας  οδηγεί το όνειρο της ζωής και σε ό,τι σας αφορά, θα είναι και φέτος στα ζητήματα του κοινωνικού σας χώρου. Ο Ποσειδώνας για αρκετά χρόνια κινείται στο ζώδιο της κυριαρχίας του, στους Ιχθύες. Η εικόνα που δίνετε στις συναναστροφές σας, είναι συγκεχυμένη, κάποιες φορές. Αν αυτό σας ενδιαφέρει, προκειμένου να μην είστε αρκετά προβλέψιμοι, θα το πετύχετε. Αν όμως σας ενδιαφέρει να είστε σαφείς, ο Ποσειδώνας δεν βοηθά. Ας είστε συγκροτημένοι, υπομονετικοί, και συγκεκριμένοι.

Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και όραμα δημιουργίας. Η Τέχνη σας ταιριάζει, έστω και χόμπι, σαν μέσον αναζωογόνησης.

 Ο  Πλούτωνας   πλέον  από την 22α Ιανουαρίου θα είναι οριστικά (με ένα σύντομο διάλειμμα) στον Υδροχόο για μία εικοσαετία. Ήδη είχατε μία πρώτη αίσθηση, την Άνοιξη του 2023.

Όμως επί της ουσίας, από τώρα και στο εξής ως το 2024, θα εισπράττετε την δυναμική του παρουσία θετικά. Στηρίζονται οι προσωπικές σας υποθέσεις, το ταλέντο και οι δεξιότητες, σε βάθος χρόνου, ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά. Είναι ευρύ το χρονικό διάστημα, αλλά πολλές σοβαρές διεργασίες, παίρνουν χρόνο για να εκδηλωθούν.

Σε ένα βαθύτερο πεδίο, περισσότερες εμπειρίες θα αποκτήσετε, για αυτογνωσία και διεύρυνση εσωτερική, θα σας ωριμάσουν πνευματικά. Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τα ταλέντα σας, αναδύονται όλο και πιο έντονα.

 Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, πέρασε στην αρχή του ζωδιακού και είναι στον Κριό.

Κατά συνέπεια, με τη θέση αυτή, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες για ένα κοινωνικό έργο, μία συλλογική προσπάθεια, για τις κοινωνικές συναναστροφές και για ένα σημαντικό στόχο. Παρά τις όποιες ανασφάλειες, είστε σε θέση να προχωρήσετε και να πετύχετε!

Θα θεραπεύσετε κοινωνικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και θα μπορέσετε να αναδείξετε τους στόχους σας, έχοντας ευρεία αποδοχή.

Τολμήστε το «αδύνατο»!

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, οδηγεί σε καλύτερη επιλογή  στόχων δράσης και ομαδικών προσπαθειών. Οι στόχοι θα είναι σημαντικό να αξίζουν και να αντανακλούν την ατομική σας ανέλιξη, ή προβολή. Θα κριθούν φίλοι και συνοδοιπόροι. Κάποιες φορές, πρέπει να ανακαλύψετε το μονοπάτι σας μέσα από τη συλλογική δράση  και να πάρετε πρωτοβουλίες που θα δοκιμάσουν την αντοχή και την ποιότητά σας.

Οι  εκλείψεις  του  έτους θα παρουσιαστούν αναλυτικά  την ανάλογη εποχή. Θα σας απασχολήσουν Μάρτιο, Απρίλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Σε γενική προσέγγιση θα έλεγα πως σας ευνοούν.

Θα αγγίξουν τα σχέδια για το μέλλον, μέσω της δημιουργικής σας έκφρασης, δοκιμάζοντας σχέσεις και φιλίες. Θα αναδείξουν την αποφασιστικότητά σας και την δυνατότητα ή μη, ανάληψης πρωτοβουλιών.

Ο προστατευτικός λίθος των Διδύμων είναι ο Φθορίτης

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Δίδυμοι ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων», ο πλέον περιπετειώδης άθλος.

Τσέκαρε και εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
10'
0 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
4'
53 - 49
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
7'
37 - 27
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;