My Style Rocks - Αμάντα: Δεν μου αρέσει καμία από τις κοπέλες, σιχαίνομαι, θέλω να τελειώσει το επεισόδιο
«Είναι το χειρότερο task που μας βάλατε ποτέ»

H Aμάντα Μανωλάκου ήταν η «πρωταγωνίστρια» του σημερινού επεισοδίου του «My Style Rocks».

Οι παίκτριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα χριστουγεννιάτικο λουκ στο πλατό, με την Αμάντα ωστόσο, να μην ακούει τις κριτικές που ήθελε από τις συμπαίκτριές της.

Μάλιστα, όταν η Μιμή της εξήγησε ότι δεν της άρεσαν οι υφές των ρούχων που συνδύασε, εκείνη δεν δίστασε να της απαντήσει λέγοντάς της: «Δεν με ενδιαφέρει».

 

 

 

 

Στη συνέχεια, βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή. Όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να σχολιάσει το λουκ της, ο σχεδιαστής αναφέρθηκε τόσο σε εκείνη, όσο και στις συμπαίκτριές της.

Εξήγησε λοιπόν, πως μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις στυλιστικές επιλογές των παικτριών, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε να έχουν βελτιωθεί, μετά από τόσους μήνες στο παιχνίδι.

Τότε η Αμάντα είπε σε έντονο ύφος, κάνοντας τους πάντες στο πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια: «Είναι το χειρότερο task που μας βάλατε ποτέ. Το σιχαίνομαι και σιχαίνομαι και αυτά που φοράω. Βάλτε μου έναν βαθμό να φύγω να τελειώνουμε. Δεν μου αρέσει καμία από τις κοπέλες, σιχαίνομαι, θέλω να τελειώσει το επεισόδιο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;