My Style Rocks: «Αυτή η υπεροψία που έχεις δεν έχει κανένα νόημα»
Αρκετά αυστηρός ήταν στην κριτική του ο Δημήτρης Σκουλός, όταν κλήθηκε να αξιολογήσει την εμφάνιση της Διονυσίας Κουκίου.

Αρκετά αυστηρός ήταν στην κριτική του ο Δημήτρης Σκουλός, όταν κλήθηκε να αξιολογήσει την εμφάνιση της Διονυσίας Κουκίου στο σημερινό (12/12) My Style Rocks.

«Μου φαίνεται ότι η Διονυσία από τον πονοκέφαλο που έχει και δεν θέλει να εξηγήσει στα κορίτσια τι ακριβώς είναι αυτό το κλαμπ εστιατόριο που πάει, έχασε πολύτιμους βαθμούς. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, οπότε τι να το κάνω που τις εξήγησες από πίσω;», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Θα πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος, να εξηγήσεις κάποια πράγματα και να τους βάλεις στο κλίμα. Κι αυτή η υπεροψία που έχεις ότι «βαριέμαι να σας εξηγήσω» δεν έχει κανένα νόημα», τόνισε ο κριτής του My Style Rocks στη Διονυσία Κουκίου.

«Και θα σου πω γιατί. Έχουμε περάσει εδώ μαζί πόσα επεισόδια. Ρωτάς αν είχα ποτέ εγώ πονοκέφαλο ή κάποιος άλλος εδώ; Βαρέθηκα ποτέ να σας εξηγήσω; Εσύ γιατί έχεις το δικαίωμα να βαριέσαι κι εγώ δεν έχω; Σου έχω πει ποτέ «βαριέμαι να σου εξηγήσω, σου βάζω 1;». Θα μου ζήταγες τον λόγο, θα ήθελες να μάθεις», συμπλήρωσε στην κριτική του ο Δημήτρης Σκουλός.

«Παρ’ όλα αυτά, για εκεί που πας είναι μία πολύ καλή εμφάνιση. Άλλη φορά όμως να εξηγείς για να καταλαβαίνει και ο κόσμος», κατέληξε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Σκουλός.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;