Ξεθολώστε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σε μόλις δέκα δευτερόλεπτα
Μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος για να απαλλαχτεί κάποιος από το θόλωμα του παρμπρίζ, έχει γίνει viral στο TikTok.

Το θάμπωμα του παρμπρίζ είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι οδηγοί. Μια μέθοδος για να απαλλαχτεί κάποιος από αυτό έχει γίνει viral στο TikTok. Τη συμβουλή τη μοιράστηκε ένας δημιουργός περιεχομένου που αγαπάει τα αυτοκίνητα.

Η μέθοδος περιλαμβάνει την ενεργοποίηση τριών βασικών λειτουργιών του αυτοκινήτου: του κλιματισμού, τη μηχανή εξωτερικής καύσης και της θέρμανσης του πίσω παρμπρίζ. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί γρήγορα για να ξεθαμπώσει το παρμπρίζ, εξασφαλίζοντας καθαρή ορατότητα και ενισχύοντας την ασφάλεια κατά την οδήγηση, ειδικά τις βροχερές ημέρες.

Όπως ο ίδιος εξηγεί: «Όταν οδηγείτε μια βροχερή μέρα, το παρμπρίζ θολώνει πολύ εύκολα, επηρεάζοντας την όραση κατά την οδήγηση. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αλλά μην πανικοβάλλεστε. Απλά ανοίξτε τον κλιματισμό, ενεργοποιήστε την εξωτερική κυκλοφορία και πατήστε ταυτόχρονα το σήμα αυτού του τομέα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομίχλη στο τζάμι θα καθαριστεί γρήγορα».

 

@chequanlaosi How to quickly remove fog on rainy days?#car #driving #tips #manual #carsoft #skills #drive #driver ♬ original sound – chequanlaosi

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;