TikTok: Το viral βίντεο που δείχνει πώς να φτιάξετε μακαρόνια σε ένα λεπτό
Αυτή η μέθοδος έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του TikTok.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok, μια influencer, μοιράστηκε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα μέθοδο για το βράσιμο των ζυμαρικών που υποτίθεται ότι διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Αυτό το κόλπο υπόσχεται όχι μόνο μια γρήγορη λύση για τους λάτρεις των ζυμαρικών, αλλά και μια πιθανή μείωση της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο κόσμο της μαγειρικής ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που υπάρχουν είναι «Ποιο είναι το τέλειο χρονικό διάστημα βρασμού». Το βίντεο της influencer, το οποίο έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στο TikTok, ισχυρίζεται ότι απλοποιεί αυτή τη διαδικασία. Το τέχνασμα, ωστόσο, συνοδεύεται από μια απροσδόκητη προϋπόθεση.

Όπως περιγράφεται, το κόλπο αυτό αποτελείται από δύο μέρη. Αρχικά, τα άψητα ζυμαρικά τοποθετούνται σε ένα μπολ με νερό για να μουλιάσουν για μία ώρα. Αυτή η περίοδος μουλιάσματος, σύμφωνα με το TikToker, είναι ζωτικής σημασίας για να λειτουργήσει το κόλπο. Μόνο μετά από αυτό το ωριαίο μούλιασμα τα ζυμαρικά πρέπει να βράσουν, και μάλιστα για μόλις 60 δευτερόλεπτα.

«Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ με νερό για μία ώρα. Βράστε τα ζυμαρικά σε βραστό νερό για ένα λεπτό. Τέλεια», εξηγεί ο δημιουργός του TikTok.

Αυτή η μέθοδος έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του TikTok. Ενώ κάποιοι εκτίμησαν αυτή την πρωτότυπη προσέγγιση, ιδίως για τη δυνατότητα εξοικονόμησης του ενεργειακού κόστους, άλλοι εξέφρασαν σύγχυση. Το κύριο σημείο διαφωνίας μεταξύ των θεατών ήταν ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για να φάει κάποιος μια μακαρονάδα δεν είναι ακριβώς ένα δευτερόλεπτο αλλά μία ώρα.

 

@purewow Send this to a fellow lazy cook! #hack #foodhack #lazycooking #pastahack ♬ original sound – PureWow

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;