Μουράτ Ερντέμ: Ποιος είναι ο μυστηριώδης Τούρκος με το μουστάκι που έγινε viral στο TikTok
Η μυστηριώδης cult φιγούρα με το καρέ μαλλί και το προσεγμένο μουστάκι εμφανίζεται να πλησιάζει αργά την κάμερα, να κλείνει με νόημα το μάτι και στέλνει την αγάπη του

O 41χρονος Τούρκος έμπορος Μουράτ Ερντέμ έχει γίνει viral στο ελληνικό TikTok, λόγω της εκκεντρική του εμφάνισης και έχει κερδίσει νέους φαν στη χώρα μας χάρη στα πολυάριθμα κλιπ που τον «τοποθετούν» σε διάφορα σενάρια φλερτ.

Στη πλειοψηφία των βίντεο, η μυστηριώδης cult φιγούρα με το καρέ μαλλί και το προσεγμένο μουστάκι εμφανίζεται να πλησιάζει αργά την κάμερα, να κλείνει με νόημα το μάτι και στέλνει την αγάπη του σε όσους παρακολουθούν το βίντεο με μια χειρονομία ανοιχτής παλάμης.

@petshop88.gr Υπεύθυνοι όλου του κόσμου ενωθείτε! 😂 #oikonomopoulos #ekptotosaggelos #xristougenna #petshop88 #thessaloniki #christmas #memegreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Oikonomopoulos OFFICIAL

Αρκετοί TikToker «φαντάζονται» τον Μουράτ Ερντέμ σε ρόλο επίδοξου καρδιοκατακτητή, χρησιμοποιώντας την αντισυμβατική του εμφάνιση για να περιγράψουν με μια εικόνα την… έλλειψη επιλογών στην προσωπική τους ζωή.

@garifalia.kalifoni #❤️ #fyp #foryou #tiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – oikonomopoulostv

@its_pyttipanna -Δυό καριόκες παρακαλώ😉 #greece🇬🇷 #cyprus🇨🇾 #άπατο #foryoupage❤️❤️ #mpesfypgamw #πριντα30 #fyp #foryou #CapCut ♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

@ilektraand Everytime 😂 #ekptotosaggelos #fy #fyp #sister #dating #greece #oikinomopoulos #cringe #funny #CapCut ♬ Ekptotos Aggelos – Nikos Oikonomopoulos

Ποιος είναι όμως ο Μουράτ Ερντέμ που εμφανίζεται τελευταία όλο και πιο συχνά στο fyp πολλών χρηστών στο ελληνικό TikTok;

Σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com, ο 41χρονος έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok.

@muraterdem528♬ orijinal ses – Araz Altay

Η εκκεντρική εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα, όπως τα παντελόνια καμπάνες, τα πουκάμισα με τους μεγάλους γιακάδες και τα στενά σακάκια, πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή Τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, που υπήρξε πρότυπο για εκείνον από τα παιδικά του χρόνια.

«Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια και τις ταινίες του, η αγάπη μου για εκείνον ξεκινά από μικρή ηλικία. Επιπλέον, μου λείπει η δεκαετία του ’70, εκείνος ο τρόπος ζωής και ντυσίματος» δήλωσε στο τοπικό site ο Μουράτ Ερντέμ πριν από έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε να φοράει κουστούμια από 12 ετών.

Μέσα στα χρόνια, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα χρώματα και σχέδια, με πολλούς κατοίκους της πόλης να τον προσεγγίζουν για να τον συγχαρούν για το στιλ του.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος τον χαροποιεί, και ότι υποδέχεται με χαρά στο μαγαζί του τους πελάτες που θέλουν να τον δουν από κοντά και να τον βγάλουν φωτογραφία.

Ο λογαριασμός του Ερντέμ στο TikTok έχει πλημμυρίσει τα τελευταία 24ωρα με σχόλια Ελλήνων χρηστών κάτω από τις πιο δημοφιλείς του αναρτήσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται τι μπορεί να σκέφτεται για την «έκρηξη» της δημοφιλίας του στη χώρα μας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;