Αράχωβα: «Το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο» - Τι αναφέρει καθηγητής κτηνιατρικής
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί.

Τεράστια κινητοποίηση την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου του 2023 στην Αράχωβα, με πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο.

Φιλοζωικές οργανώσεις επιμένουν ότι ο σκύλος κακοποιήθηκε από άνθρωπο. Καθηγητής κτηνιατρικής που μίλησε στο Mega, έχει την ίδια άποψη. Τα στοιχεία πάντως που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, δείχνουν ότι το χάσκι ξεψύχησε μετά από άγρια επίθεση αγέλης άγριων ζώων. Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ είναι αποφασισμένος να «κυνηγήσει» το όλο θέμα, μέχρι όπως λέει η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, να δει τους δράστες να καταδικάζονται.

Ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται εκ νέου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
6'
22 - 36
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
5'
31 - 23
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;