Αράχωβα: Εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ - Οι φωτογραφίες που θα καταθέσει η δικηγόρος του κηδεμόνα
«Αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη από καθηγητή κτηνιατρικής»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του σκύλου στην Αράχωβα, με την κτηνίατρος που εξέτασε τον σκύλο όσο ήταν εν ζωή επιμένει ότι εμπλέκεται κάποιος άνθρωπος στην κακοποίησή του.

Από την άλλη πλευρά η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πέθανε αφού δέχθηκε επίθεση από σκυλιά. Η δικηγόρος του κηδεμόνα, Ανθούλα Ανάσογλου, επισημαίνει ότι «σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες» που δείχνουν έναν άνθρωπο να «κοιτάζει περίεργα τον σκύλο».

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων ο σκύλος ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

«Αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη από καθηγητή κτηνιατρικής, την οποία έχει παραγγείλει ο εισαγγελέας. Αυτό που είναι σε θέση να πω είναι πως από το υλικό που έχουμε στα χέρια μας είναι ότι προς το παρόν δεν προκύπτει κάποιος μάρτυρας από το βιντεοληπτικό υλικό. Ούτε κάποιος μάρτυρας έχει αναφέρει κάτι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει όμως, πως δεν ευθύνεται άνθρωπος, αλλά αυτό θα φανεί από τους ειδικούς, δεν μπορεί να βγάλει πόρισμα η αστυνομία», ανέφερε μιλώντας στο Mega η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

 

 

 

 

«Για τα δεσποζόμενα ζώα υπάρχει ειδική νομοθεσία. Φυσικά, και υπάρχουν υποχρεώσεις για τον κηδεμόνα. Πρέπει να συνοδεύεται σε δημόσιους χώρους αλλά και σε ιδιωτικούς. Δεν έχει αποκλειστεί το να του έχει επιτεθεί άλλο σκυλί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, αποκάλυψε στο Mega ότι η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει, αλλά από φωτογραφίες παρά το γεγονός πως ζητήθηκε εκταφή του σκυλιού, καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση.

Θάνατος σκύλου στην Αράχωβα: «Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες»

Στη συνέχεια, η δικηγόρος προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη: «Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες, οι οποίες είναι στο χρονικό διάστημα που φοβόμαστε, και δείχνουν τον σκύλο με συγκεκριμένο άτομο».

«Από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο. Μετά από τόσο καιρό άρχισαν οι άνθρωποι της Αράχωβας να μιλάνε. Όλοι για τον Μιχάλη και το ζώο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Υπήρχε αρνητική στάση αρχικά από τους κατοίκους. Δεν σημαίνει πως ήταν κάτοικος Αράχωβας, μπορεί να είναι περαστικός. Ο εντολέας μου είναι σοκαρισμένος», υπογράμμισε η δικηγόρος.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου πρόσθεσε πως οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν εάν θα έχει κάποιο ποινή και ο κηδεμόνα. «Σε αυτήν την υπόθεση είμαστε όλοι μαζί. Η αστυνομία δεν είναι εναντίον ούτε του κηδεμόναούτε των κατοίκων», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;