Πανελλαδική Συνάντηση Φοιτητικών Συλλόγων για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια
«Μπορεί η κυβέρνηση να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, όμως εμείς είμαστε η πραγματική πλειοψηφία στις σχολές μας».

Μεγάλο συντονισμό της δράσης τους μπροστά στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια ετοιμάζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι όλης της χώρας αυτό το Σάββατο 16 Δεκέμβρη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Πάνω από 100 Φοιτητικοί Σύλλογοι έχουν πάρει ήδη απόφαση συμμετοχής. Η συμμετοχή στη μεγάλη Πανελλαδική Συνάντηση την οποία οργανώνουν οι Σύλλογοι που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών αναμένεται να αυξηθεί πολύ.

Η συνάντηση έχει σύνθημα:

«Αγώνας για:

  • αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σύγχρονες σπουδές
  • πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα!

ΟΧΙ στα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Ιδιιωτικά Πανεπιστήμια: Τι αναφέρουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι στο κάλεσμα τους 

«H φετινή πανελλαδική συνάντηση έχει ξεχωριστή σημασία. Την ώρα που η κυβέρνηση σχεδιάζει το νομοσχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, εμείς θα σχεδιάσουμε τον δικό μας αγώνα ενάντια στο μεγάλο χτύπημα που ετοιμάζουν για τις σπουδές και τα πτυχία μας!

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει την πλειοψηφία στη Βουλή, όμως εμείς είμαστε η πραγματική πλειοψηφία στις σχολές μας. Απαιτούμε αναβάθμιση των σπουδών για όλους και όχι νέα υποβάθμιση των δημόσιων πανεπιστημίων. Απαιτούμε το πτυχίο μας να έχει αντίκρισμα και όχι να υποβαθμιστεί και άλλο με το μεγάλο “παζάρι τίτλων σπουδών” με βάση την “τσέπη”, που θα μετατρέπουν το πτυχίο σε “ακόμα ένα χαρτί”.

Καλούμε μέχρι και τελευταία μέρα, όλους τους φοιτητικούς συλλόγους της χώρας να πάρουν αγωνιστική απόφαση συμμετοχής. Να μεγαλώσει η ενότητα των φοιτητικών συλλόγων της χώρας για τις δικές μας ανάγκες!».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;