Ξάνθη: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη
Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στο νοσοκομείο της Καβάλας

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται πλέον ο αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά την ομολογία του ότι είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος στην Ξάνθη, από το οποίο σκοτώθηκε η άτυχη 19χρονη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση, ενώ τού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς την παρέσυρε και την εγκατέλειψε.

 

 

 

 

Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός τέθιηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ πολίτες που συμμετείχαν σε μεγάλη κινητοποίηση ζήτησαν να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός.

Οι πολίτες της Ξάνθης πραγματοποίησαν πορεία για τον θάνατο της 19χρονης Αϊσέ σε τροχαίο. Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση στην Ξάνθη φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τη μνήμη της νεαρής, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
'
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
63 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;